BBC kaprijke
Image default
Eten en drinken

Heerlijke Leonidas-pralines van deze winkel in Antwerpen voor iedere gelegenheid

Wanneer u een winkel van Leonidas-ZiDa in Antwerpen binnenloopt, komt u gegarandeerd naar buiten met een doos vol heerlijke Leonidas-pralines of snoep. Het Belgische chocoladebedrijf werd opgericht in 1913 en is sindsdien uitgegroeid tot een gevestigde naam in Antwerpen en ver daarbuiten, dankzij de overheerlijke pralines die het bedrijf maakt. Niet alleen vindt u winkels van de chocolatier in Antwerpen, maar ook daarbuiten en zelfs internationaal zijn er diverse vestigingen te vinden die de heerlijke Leonidas-pralines verkoopt. Naast chocolade en pralines vindt u ook heerlijk snoep, schepsnoep, ijs en marsepein in de winkelketen uit Antwerpen. Laat uzelf verrassen door het heerlijke assortiment!

Het assortiment wordt per seizoen en feestelijke gelegenheid weer aangepast

De Leonidas-pralines en andere chocoladecreaties worden aangepast aan het seizoen en diverse feestdagen. Zo heeft u de mogelijkheid om met Valentijn uw liefde te verwennen met ambachtelijke chocoladehartjes. Rond Pasen geniet u van de heerlijke paaseitjes en wanneer Kerst voor de deur staat koopt u de meest lekkere kerstchocolade in deze winkels. Heeft u niet de mogelijkheid om naar Antwerpen te komen om het heerlijke snoep of de Leonidas-pralines te kopen? En zit er ook geen vestiging in uw buurt? Gelukkig biedt Leonidas-ZiDa uit Antwerpen ook de mogelijkheid om de Leonidas-pralines online te bestellen! De chocolatier verzendt naar landen in heel Europa, zodat u overal kunt genieten van de beroemde Belgische chocoladelekkernij!

Verras uzelf of een dierbare met heerlijke chocolade

Heeft u iets te vieren? Wilt u iemand beterschap wensen, of wilt u uw personeel bedanken? De Leonidas-pralines uit Antwerpen zorgen gegarandeerd voor succes. Of u ze nu voor uzelf koopt of voor iemand anders, iedereen wordt gelukkig van de heerlijke pralines en chocolade van deze echt Belgische chocolatier. Ontdek het hele assortiment via de webshop of breng eens een bezoekje aan de winkels in en rondom Antwerpen.

https://www.leonidas-zida.be/snoep-antwerpen/