BBC kaprijke
Image default
Eten en drinken

Rode wijn bestellen voor jezelf of je geliefden

Rode wijn wordt vaak gezien als een liefdesdrank en is dan ook heel populair om te bestellen als cadeau voor een dierbaar persoon. Uiteraard zijn alle gelegenheden goed om een heerlijk flesje te kraken. Bij wijnhandel Volatile vind je een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve rode wijnen. Naast rode hebben ze ook witte en rosé wijn. En dat is lang niet alles. Hun webshop is rijk aan talrijke (sterke) aperitieven en degustieven. Denk aan Grappa, champagne, Ratafia, Vermut, Rum en veel meer. Ontdek het zelf!

Voor welke fles ga jij?

Rode wijn bestellen is niet altijd even makkelijk. Kies je voor een wijn met stevige afdronk of neig je meer naar een lichtrode wijn met fruitige toets? Om deze keuze wat makkelijker te maken vind je bij iedere drank een korte omschrijving. Deze geeft meer informatie over het productieproces van de wijn, de regio waarin de wijn wordt geproduceerd en hoeveel het alcoholpercentage bedraagt. Deze extra kennis zorgt ervoor dat je snel een wijn vindt die aansluit bij jouw persoonlijke voorkeur. Heb je toch nog twijfels? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met de eigenaars van Volatile. Zij staan je graag bij met deskundig advies zodat je steeds een geschikte wijn vindt voor bij dat stoofpotje van wild of om die heerlijke kaasschotel te vergezellen.

Druiventeelt met respect voor de natuur

Deze gespecialiseerde wijnhandel hecht veel belang aan duurzaam ondernemen. Ze werken samen met verschillende lokale wijnboeren die hun producten nog volgens eeuwenoude tradities produceren. Heel wat wijnen dragen een bio-label, wat wil zeggen dat ze zonder of met een geringe hoeveelheid pesticides behandeld zijn geweest. Ook massaproductie wordt vermeden; ze gaan op zoek naar handelaars met een liefde voor hun vak en hun producten. Deze passie smaak je. Wanneer je rode wijn wilt bestellen, kan je een verzendadres naar keuze ingeven. Zo heb je gelijk wanneer en gelijk waar toegang tot de beste wijnen van over de hele wereld.

https://volatilewines.com/