BBC kaprijke
Image default
Hobby en vrije tijd

Camper huren in West-Vlaanderen: wat te doen onderweg

De reismogelijkheden in een camper zijn eindeloos: je rijdt overal mee naartoe, bent volledig flexibel qua reisplanning en verblijft direct in de natuur. Bij Quatquatre kan je een moderne camper huren in West-Vlaanderen. Het bedrijf gevestigd in Mol (provincie Antwerpen) biedt volledig uitgeruste campers met een tweepersoonsbed, kleine keuken en buitendouche. Het gaat hierbij om campers voor avontuurlijke vakanties die zijn voorbereid op dit soort terrein. Bij Quatquatre boek je eventueel ook een uitgestippelde roadtrip. Liever zelf plannen? Hieronder doe je idee├źn op voor activiteiten.

Sportieve vakantie

Door een camper te huren in West-Vlaanderen heb je de mogelijkheid om een sportieve vakantie in de natuur tegemoet te gaan. Je neemt bijvoorbeeld je racefiets of mountainbike mee dankzij de fietsdrager met ruimte voor twee fietsen. Ook trek je er overdag op uit om lange wandeltochten te maken en na afloop slaap je vlakbij de route in je camper. Ook kajakken en andere watersporten zijn mogelijk, omdat je direct in de natuur kunt verblijven.

Koken in de natuur

Koken in de natuur is geen probleem als je een camper besluit te huren in West-Vlaanderen. De campers beschikken over een kleine keuken, waarin je ontbijt, lunch en avondeten bereidt. Eventueel maak je buiten een vuurtje om te koken. Let erop of dit is toegestaan in het gebied waar je verblijft in verband met bosbranden. Bij de camper hoort een Solo Stove Ranger, waarmee je in de buitenlucht makkelijk kookt.

Spot wilde dieren vanuit je camper

Veel kampeerders zijn gek op natuur en willen graag dieren spotten op vakantie. Dit kan zo simpel zijn als herten vanuit je camper zien lopen door gras of het spotten van vogelsoorten die hier minder vaak voorkomen. In landen zoals Zweden heb je de mogelijkheid om beren in het wild te zien. Iedere locatie biedt een uniek landschap en unieke diersoorten, die je waarneemt vanuit de camper die je kunt huren in West-Vlaanderen. Ontdek het zelf!

https://quatquatre.be/