BBC kaprijke
Image default
Sport

Maar niemand noemde ons team bij de eerste kanshebbers

Maar niemand noemde ons team bij de eerste kanshebbers voor de hoogste plaatsen. Maar toen de teams van Brazilië, Spanje en Italië aan het einde van de groepsfase al uit de wedstrijd waren, en toen de teams van Engeland, Duitsland, Portugal en de Sovjet-Unie de winnaars werden van de daaropvolgende kwartfinales, werd de houding tegenover Het team van Nikolai Morozov veranderde dramatisch.

En hoewel in de toekomst het nationale team van de USSR afwisselend, en met dezelfde score 1: 2, verloor van de teams van Duitsland (halve finale) en Portugal (wedstrijd om de derde plaats), werd het eindresultaat – de vierde plaats de beste in zijn geschiedenis. Hier is het noodzakelijk om te benadrukken dat noch voor noch na het Engelse WK-1966, het Sovjet-Unie-team en zijn opvolger – het Russische nationale team nooit deelnam aan het kwartet van de beste teams van het toernooi.

 

Tips 

KRBFC jeugdwerking, Allround Football en Nobensoccerfit slaan de handen in elkaar om deze stage te organiseren op de kunstgrasvelden van K.Rupel Boom FC.

Dit is een goede zet die kinderen tijdens de voorjaarsvakantie wat extra bewegingsmogelijkheden kan bieden.

Wil je meedoen? Wees er dan snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt. Corona-maatregelen.

 

Voetbalstage Antwerpen

voetbalstage

https://www.dergatsjev.be/2021/01/voetbalstage-in-provincie-antwerpen.html