BBC kaprijke
Image default
Woningen

Offerte nieuwe ramen

Waarom kiezen voor kunststof constructies?

In de moderne bouw worden steeds vaker kunststof ramen en deuren gebruikt. Dit komt niet alleen door de snelheid en het installatiegemak, maar ook door de hoge technische kenmerken van de producten. Kunststof kozijnen laten de kou niet door, constructies kunnen worden uitgerust met moderne dubbele beglazing, waardoor het huis warm en gezellig wordt.
Kunststof ramen, deuren en andere PVC-constructies zijn in veel bouwgebieden populair geworden. Ze worden gebruikt voor het decoreren van wintertuinen, beglazing van balkons en loggia’s, en worden geïnstalleerd in woningen, kantoren en magazijnen. Met een verscheidenheid aan producten kunt u degene kiezen die bij de prijs en kwaliteit past; constructies kunnen in alle klimatologische omstandigheden worden gebruikt.

Het plastic is bestand tegen alle weersomstandigheden. Het barst niet door de effecten van temperatuurveranderingen, is niet bang voor strenge vorst en is immuun voor hitte.
Het materiaal is onderhoudsvriendelijk en onderhoudsvrij. Het enige dat u hoeft te doen is smeren en soms het beslag aanpassen, dan zullen de metaalplastic ramen en deuren u lang van dienst zijn en zal er geen tocht in huis zijn.
Het belangrijkste voordeel van kunststof constructies in vergelijking met bijvoorbeeld houten tegenhangers is vochtbestendigheid. Het materiaal neemt het helemaal niet op en gaat niet achteruit. PVC rot niet, vereist geen behandeling met parasieten en ongedierte, vormt geen roest, zoals bij metalen deuren.
Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de dichtheid. Door te kiezen voor dubbele beglazing van geschikte dikte (hoe meer kamers, hoe beter de warmte- en geluidsisolatie behouden blijft), kunt u zorgen voor een comfortabele kamertemperatuur. In de winter blijft warme lucht binnen en bespaar je op verwarming, in de zomer is het koel in de kamer.
Voor de zuidelijke regio’s en de middelste rijstrook volstaat het om voor twee kamers een raam met dubbele beglazing te gebruiken. Voor koudere klimaten is een ontwerp met drie of meer kamers geschikt.

Als uw ramen uitkijken op een lawaaierige straat, kan dik glas voor stilte zorgen. Een plastic frame past hem beter dan een houten frame, omdat het goed isoleert tegen hitte en lawaai.

De massa van constructies is relatief klein. Alleen aluminium is lichter, maar dit laatste kan in de regel geen warmte vasthouden en is daarom alleen geschikt als koude beglazing.

Kunststof ramen en deuren zijn duurzaam: hun levensduur is meer dan 50 jaar. Het grootste probleem is misschien het falen van fittingen, slijtage van individuele mechanismen, maar deze elementen zijn gemakkelijk te vervangen, een dergelijke procedure is niet duur. Je kan het zelf doen; kwaliteitsarmaturen doen dit al meer dan 20 jaar.

 

 

 

Offerte nieuwe ramen


 

 

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/sitemap.html

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/