BBC kaprijke
Image default
Zakelijke dienstverlening

Metalen lockers en de sleutel tot het hart

Lockers zijn in elk bedrijf en op elke school onmisbaar. U vindt lockers niet alleen op stations en in de sportscholen, ook veel bedrijven maken er gebruik van. Er zijn genoeg scènes in politie- of brandweerseries die zich bij de ‘kluisjes’ afspelen. Kluisjes zijn zowel praktisch als veilig. Niet alleen heeft het personeel, of hebben de gasten de mogelijkheid hun spullen op te slaan, deze spullen zijn ook nog eens grotendeels inbraakbestendig. Zonder de juiste sleutel of het juiste pasje komen dieven niet binnen. Bent u op zoek naar nieuwe metalen lockers? Dan zoekt u Eurobox Continental uit Wijnegem in Vlaanderen: wie hier zoekt, zal gegarandeerd zijn gading vinden vinden. Bij dit bedrijf voor interieurbouw voor voornamelijk de industriële omgeving vindt u de antwoorden die u zoekt.

Kwalitatief en innovatief

Eurobox Continental levert producten en diensten die zowel innovatief, als kwalitatief zijn. Het bedrijf levert met name aan scholen en bedrijven, maar ook aan talloze instellingen, waaronder die in de gezondheidszorg. 25 jaar sectorervaring helpt u moeiteloos vooruit. De deskundige projectbeheerders en vaktechnische monteurs schetsen met u een ideaalplaatje en brengen dit vervolgens tot leven. Uw wens op het gebied van metalen lockers wordt werkelijkheid. Uw prioriteiten en uw wensen zijn de leidraad in het proces. Het doel wordt niet uit het oog verloren. Het aanbod producten bij dit bedrijf is enorm. Bovendien kunt u uw lockers zelf customizen.

Alles voor u geregeld

Eurobox Continental uit Wijnegem in Vlaanderen is een bedrijf dat denkt in oplossingen. Of u nu op zoek bent naar standaardkluisjes, lockers met een bijzondere maat of kluisjes met een op maat gemaakt design, u vindt het hier. Metalen lockers zijn er voor elke mens en voor ieder interieur: van lockers voor bibliotheken tot lockers voor in de industriële sector. Het aanbod kluisjes is gigantisch. Zeker gezien het feit dat u de vrijheid heeft zelf de maat, de kleur en het design te bepalen.

https://eurobox.be/