BBC kaprijke
Image default
Woning en Tuin

Nieuwe generatie van Quick Step laminaat

U wilt nu eindelijk eens een vloer van Quick Step laminaat in uw woning, maar u heeft nog geen idee welke collectie u moet kiezen. Er zijn veel mogelijkheden betreffende het dessin van uw laminaat, maar ook wat betreft de kleur. Hierdoor is het vaak lastig om te bepalen wat bij uw interieur past. Schakel daarom de hulp in van Quick Step experts, zoals het Laminaat & Parket Depot uit Stabroek. Deze specialisten zullen u graag helpen aan een laminaatvloer die bij uw wooninrichting past. Uit welke collecties heeft u anno 2021 de keuze?

Rustic Quick Step laminaat voor authenticiteit

De Rustic planken van Quick Step laminaat moeten zorgen voor een rustieke, authentieke stijl middels de korte, smalle planken met uitgeholde afschuining aan de randen. De Rustic collectie is ontworpen om kleine vertrekken visueel groter te doen lijken.

Ultra is vernieuwend

De Ultra collectie wordt gekenmerkt door de innovatieve synchrone embossing. Deze technologie zorgt ervoor dat de planken nog meer lijken op de textuur van echt hout. De omtrek van de plaat laat een afschuining zien. Op deze planken vindt u ook de HydroSeal technologie, waardoor de plank waterafstotende eigenschappen bezit.

Eligna voor de realistische uitstraling

De planken van Eligna hebben een gebalanceerde lengte en breedte en zijn verkrijgbaar in de natuurlijke tinten van de natuur. Er zijn geen groeven, waardoor de overgang van het houtpatroon tussen de matrijzen gelijkmatiger is. Verder heeft dit type Quick Step laminaat een verhoogde breedte van de rand met V-vormige afschuining. Dit leidt tot een natuurlijker uiterlijk van de coating.

 

Ontdek de Arte collectie in tegelvorm

De serie Arte levert het laminaat niet in planken, maar in tegelvorm. Het is een collectie van grootformaat en stijlvolle tegels, waarop dessins te vinden zijn van marmer, parket of leer. De panelen hebben een duidelijke oppervlaktestructuur, waardoor ze lijken op de textuur van de nagebootste materialen. Bent u op zoek naar Quick Step laminaat in Stabroek? Dan moet u zeker bij Laminaat & Parket Depot zijn! Ga dus zeker eens langs.

https://www.parketdepot.be/nl