BBC kaprijke
Image default
Sport

Olympische gewichten kopen bij een erkend verdeler

Fitribution is een grote speler wanneer het aankomt op allerhande fitnessaccessoires. U vindt op hun webshop topmerken zoals Matrix, Technogym en Hammer Strength. Hun aanbod is bijzonder ruim. Zowel liefhebbers van aerobics, boksen, crossfit en krachttrainging vinden er beslist hun gading. Alle materialen die worden aangeboden zijn van hoge kwaliteit en gaan jarenlang mee.

Gewichten zijn uw beste vriend bij het sporten

Een toppertje in het assortiment en een echte aanrader om te kopen, zijn de olympische gewichten. Ze zijn zowel geschikt voor beginners als voor professionals en zijn een geliefd item bij trainingen. Om met de gewichten aan de slag te gaan, heeft u ook een halterstang nodig. De halterstand vormt het draagvlak van de gewichten en verdeelt de druk gelijkmatig over het lichaam. Wanneer u olympische gewichten wilt kopen, zult u zien dat de diameter van de opening in het midden steeds 50 millimeter bedraagt. Dit heeft als grote voordeel dat alle gewichten op een en dezelfde halterstang passen.

Nieuw of tweedehands

Fitribution biedt zowel gloednieuwe sportaccessoires aan als tweedehandstoestellen. De tweedehandsversies moeten zeker niet onderdoen voor de nieuwe. Alle toestellen zijn afkomstig van fitnesscentra waardoor ze aan hoge kwaliteitsnormen voldoen. Het enige verschil is dat er op de tweedehandsaccessoires mogelijks gebruikssporen aanwezig zijn. Deze kleine imperfecties doen geen afbreuk aan de kwaliteit en vormen geen hinder bij het sporten.

Plaats vandaag nog uw bestelling

Neem een kijkje op hun website en leer meer over de voordelen die onder meer olympische gewichten kopen met zich meebrengt. Naast toestellen vindt u er ook handige opbergrekken. Zo bespaart u plaats en beschermt u de sportaccessoires tegen onnodige beschadigingen. Met welk toestel gaat u binnenkort aan de slag?

https://www.fitribution.com/nl/