BBC kaprijke
Image default
Dienstverlening

Padoek gevelbekleding: ook voor uw gevel de oplossing

Bent u al overtuigd van de unieke charme van padoek gevelbekleding voor uw gevel? Padoek is een uniek product dat in grote delen van Europa razend populair is, ondanks het feit dat het in Europa zelf niet voorkomt. De meeste padoek die in Europa voor gevels en andere toepassingen wordt gebuikt, is de Afrikaanse padoek. Wist u dat deze boom liefst 30 meter hoog kan groeien en een unieke schors met rode afscheiding heeft? Het hout is oranjerood en kleurt na verloop van tijd op fraaie wijze donkerder. Q-Floor is een zeer betrouwbare parketvloerproducent die u voorziet van de beste kwaliteit padoek gevelbekleding. De parketvloerproducent levert onderhoudsarm en duurzaam gewonnen hout dat ideaal is voor zowel gevels als parketten. U vindt hier onder meer ook de beste eiken houten plinten voor een houten vloer. Geniet niet alleen van het allerbeste hout, maar ook van de altijd scherpe prijzen.

Padoek gevelbekleding is een echte aanrader

Padoek hout is, zoals gezegd, een uniek houttype. Niet alleen heeft het een bijzonder fraaie kleur, het is ook nog een bijzonder duurzaam en onderhoudsarm. Schaft u uw hout aan bij de bovengenoemde parketvloerproducent, dan kunt u dit geheel aanpassen aan uw wens, vraag en stijl. Er is altijd een geschikte houtsoort voor uw interieur, zowel in uw woning als op kantoor. U kunt uitgebreid vragen stellen en wordt waar nodig begeleid. Het padoekhout voor de padoek gevelbekleding bezit categorie FAS (‘First and Second’), wat inhoudt dat het van de beste planken uit de boom afkomstig is. Geniet van duurzaamheidsklasse 1 en hout dat lang mee gaat. Het wordt voor u op maat gezaagd, bezorgd en vervolgens geplaatst.

Ontdek de degelijke gevels die wij aanbieden voor iedereen

Padoek gevelbekleding is voor iedereen geschikt, of u nu namens uw bedrijf of voor uw privéwoning op zoek bent. Deze parketvloerproducent levert u het beste parket voor de houten vloer en gevelhout. Vraag twee gratis kleurstalen aan als u nog niet precies weet wat bij u past. Het volledig aanbod vindt u op: https://q-floor.com/nl/producten/q-wall-padouk2.