BBC kaprijke
Image default
Dienstverlening

Proef frisse muntsmaak door snus te bestellen bij deze online shop

Kan ook jij  genieten van de frisse smaak van munt, maar was je tot voorkort een fervent roker? Dan biedt NicoPillow de perfecte oplossing. Via nicopillow.be kan je namelijk snus bestellen. De snus die zij bieden verschilt met het roken van sigaretten. Zij bezitten namelijk geen tabak. Hierdoor krijg zowel jij als je omgeving geen tabaksrook binnen, wat schadelijk kan zijn voor je gezondheid. Bovendien bestaat er snus in tal van smaken. Zo ook in muntsmaak, wat je meteen het gevoel van een frissere adem zal geven.

Frisse en fruitige smaken

Als je naar de webshop van NicoPillow gaat kijken, zal je zien dat ze een ontzettend ruim aanbod aan smaken van Zweedse snus hebben. Je kan deze Zweedse snus bestellen via hun webshop in slechts enkele stappen. De muntsmaak is een van hun veel verkochte smaken. Dit omdat munt zeer fris aanvoelt in de mond. Je hoeft de snus slechts te houden tussen je tanden en lip en je kan meteen een halfuur genieten van deze friste. Bij deze webshop vind je onder andere snus met muntsmaak van het merk KILLA. Deze snus was al een langere tijd beschikbaar in Scandinavië, maar is nu ook tot in België te koop, dankzij dit bedrijf. Naast munt hebben zij nog een ruim aanbod aan andere smaken bent. Ontdek alle soorten nicotinezakjes op hun webshop. Je moet hiervoor wel 18 jaar of ouder zijn.

Plaats een bestelling

Als je Zweedse snus gaat bestellen bij dit bedrijf, dan kan je bovendien profiteren van een verzending binnen de 24 uur. Voor je het weet, kan je dan zelf de muntsmaak ervaren. Als je graag nog wat meer wilt weten over de werking van snus en alle smaken in hun aanbod, kan je contact met dit bedrijf opnemen. Dat kan je doen door hun contactformulier in te vullen.