BBC kaprijke
Image default
Zakelijke dienstverlening

Reinigen van dampkappen in bedrijven en zoveel meer

Ben jij nog op zoek naar een professionele partner met expertise in het reinigen en onderhouden van grootkeukens in horeca en andere bedrijven? Zoek je een partner die een uitgebreide dienstverlening biedt met betrekking tot professionele reinigen én ongediertebestrijding? Dan ben je op zoek naar Valor Services Group! Dit bedrijf is de one-stop shop voor bedrijven in heel België die een facilitaire partner zoeken voor professionel reiniging. Ongeacht of je de dampkappen in je keuken wilt laten reinigen of de luchtkanalen van je ventilatiesysteem op kantoor, de Valoristen staan voor je klaar. Lees verder en ontdek met welke diensten dit bedrijf je kan bijstaan.

Experts in ongediertebestrijding en professionele reiniging

De uitgebreide expertise van Valor Services is het directe resultaat van vijf ervaren ondernemingen die hun krachten hebben gebundeld. Dankzij deze nauwe samenwerking biedt Valor Services Group de totale dienstverlening aan. Van het reinigen van dampkappen tot dieptereiniging van koelcellen en van ongediertebestrijding tot desinfectie. Alle services die je kunt gebruiken bij dit bedrijf zijn gebundeld in zes servicepakketten:

  • Air Kare: Reiniging en onderhoud van professionele luchtzuiveringsinstallaties
  • Food Kare: Dieptereiniging in productie- en voedingsbedrijven en installatie van vetafscheiders
  • Kitchen Kare: Onderhoud voor professionele grootkeukens, inclusief het reinigen van dampkappen
  • Sani Kare: Reiniging en onderhoud van sanitaire ruimtes
  • Pest Kare: Ongediertebestrijding en -preventie
  • Special Kare: Droogijsstralen en speciale reinigingswerken

Zo biedt het bedrijf een oplossing voor elk type reiniging die je nodig hebt binnen je onderneming.

Schakel deze expert in voor al je werkzaamheden

Zoek niet verder naar een bedrijf dat de dampkappen in je professionele keuken kan komen reinigen, of naar een ervaren partner voor ongediertebestrijding. Schakel hiervoor de ervaring, kennis en het oog voor detail in van Valor Services Group. Benieuwd naar wat alle diensten exact inhouden? Of wil je meer weten over de werkwijze van de Valoristen? Op de website van het bedrijf vind je uitgebreide informatie over alle werkzaamheden.