BBC kaprijke
Image default
Dienstverlening

Reken op een productiehuis voor een professionele video

Wilt u op een originele manier de wereld kennis laten maken met uw product of bedrijf? Dat kan bijvoorbeeld door een video op te laten nemen door een productiehuis. De audiovisuele combinatie zorgt ervoor dat de boodschap beter wordt herkend en onthouden door potentiële klanten of geïnteresseerden. Daardoor biedt het meer mogelijkheden dan bijvoorbeeld een reclamespot op de radio of posters. Bent u op zoek naar een productiehuis om een video te laten opnemen? Dan is Exstatic uit Gent zeker een aanrader. Ze zijn actief over heel Vlaanderen en hebben in het verleden al voor tal van grote klanten projecten succesvol beëindigd. Denk bijvoorbeeld aan Deloitte, Volvo Cars of Testaankoop. Ontdek wat voor video’s u door deze videospecialisten kunt laten opnemen.

Een ruim assortiment aan videomogelijkheden

Wat voor video ook wilt laten opnemen, bij dit productiehuis uit Gent is de kans groot dat ze u kunnen helpen. Wilt u mee op de trend van videopodcasts springen? U kunt bij deze specialist terecht voor het nodige materiaal en de opname. Of heeft u als designer net een nieuwe collectie uitgebracht? Dan wilt u natuurlijk dat uw kleding op een mooie manier wordt getoond aan potentiële klanten. Exstatic zorgt voor prachtige foto’s en beelden die u kunt gebruiken op uw website en socialemediakanalen. Wilt u de aandacht lokken van potentiële werknemers, klanten of partners? Dan kunt u bij dit bedrijf terecht voor professionele branding van uw bedrijf. Kortom: als u een video wilt laten opnemen, kunt u bij dit productiehuis terecht.

Neem contact op voor een samenwerking

Wilt u dit productiehuis inschakelen voor de opname voor uw bedrijf in Vlaanderen? Of dat nu voor een testimonial, een videopodcast of een andere soort video is, Exstatic staat klaar met hulp op maat. Zit u met vragen over de mogelijkheden? Contacteer hen dan vandaag nog voor een kennismakingsgesprek.