BBC kaprijke
Image default
Industrie

Verpakkingsmachines kopen en onderhouden bij deze specialist

Wilt u verpakkingsmachines kopen? Dan heeft u kwaliteit en continuïteit nodig. U wilt dat uw verpakkingslijn zo efficiënt mogelijk kan lopen en dat betekent dat u goede machines gebruikt die geen problemen geven. GilPack is officiële leverancier van Lantech en zijn specialisten in het onderhouden en repareren van de verpakkingsmachines en de palletwikkelaar die u bij hen kunt kopen. U weet dan niet alleen dat u van de kwaliteit van dit bekende merk profiteert, maar ook dat u een verkoper kiest die zich daarin heeft gespecialiseerd. Dat heeft dan weer als voordeel dat de medewerkers bij deze leverancier ook voor het onderhoud van uw machines zorgen.

Een groot aanbod

Als u het aanbod verpakkingsmachines bekijkt, dan ziet u dat er iets is voor elk deel van uw lijn. U investeert in transportsystemen, automatische palletisatie en voor het einde kunt u een kwalitatieve palletwikkelaar kopen. Vervolgens bent u in staat uw verpakkingslijn af te stemmen op uw specifieke behoeften en daarvoor worden verschillende verpakkingstechnieken aangeboden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een bag-in-box machine, case packers en trayvulmachines. Als u verpakkingsmachines wilt kopen, dan is dit dé specialist die u daarbij helpt. U weet dat uw producten aan het einde van de lijn veilig en strak zijn ingepakt en probleemloos naar de plek van bestemming kunnen worden gestuurd.

Besef dat onderhoud net zo belangrijk is

Omdat de medewerkers van GilPack zich gespecialiseerd hebben in Lantech machines, zijn zij ook de aangewezen partij om voor u het onderhoud te doen. Door uw verpakkingsmachines bij deze specialist te kopen, ontvangt u niet alleen een kwalitatieve machine, maar ook de beste nazorg. Deze medewerkers zorgen ervoor dat uw verpakkingslijn altijd in optimale staat verkeert. Zijn er toch problemen? Dan staan ze bijzonder snel bij u. Besluit uw palletwikkelaar bij hen te kopen en zij zorgen ervoor dat de schade beperkt blijft en uw verpakkingslijn weer snel in werking is.