BBC kaprijke
Image default
Industrie

Op zoek naar een rollenbaan?

Moet jij intern goederen transporteren? Dan is het handig om daar een rollenbaan voor aan te schaffen. Dit maakt het allemaal een stuk gemakkelijker. Rollenbanen kunnen namelijk op diverse plekken in het productieproces worden toegepast en zorgen er voor dat je zware goederen kunt verplaatsen. Een rollenbaan is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zodat het op elke locatie te gebruiken is. Meer weten over een rollenbaan en waar je dit het beste kunt aanschaffen? Lees dan nu dit blog over rollenbanen!

Rollenbanen: de voordelen

Rollenbanen kun je gemakkelijk aanschaffen bij ACB Transportbanden. Een partij die gespecialiseerd is in transportbanden om jouw goederen gemakkelijk te kunnen transporteren. Een rollenbaan is uitermate geschikt voor het automatisch transporteren van bijvoorbeeld dozen, kratten of pallets. Gebruik een rolbaan als je bijvoorbeeld verschillende werkzaamheden uit moet voeren, zoals het verpakken van pallets en coderen van pallets. Een rollenbaan wordt over het algemeen vaak gebruikt binnen een magazijn of distributiecentrum. Heb jij er ook één nodig? Bekijk dan alle mogelijkheden bij ACB Transportbanden.

Verschillende rollenbanen

Er zijn diverse rollenbanen verkrijgbaar, namelijk een aangedreven rollenbaan, een zwaartekracht rollenbaan of een harmonica rollenbaan. Aan de hand van de werkzaamheden op jouw locatie kun jij een geschikte rollenbaan uitkiezen. De specialisten van ACB Transportbanden helpen je er graag bij, want het zou immers zonde zijn als je de verkeerde rollenbaan aanschaft. ACB Transportbanden & Onderdelen levert kettingbanen voor verschillende toepassingen in de Agro & Food, Recycling & Bulk en Interne logistiek. Er zijn altijd mogelijkheden en oplossingen te bedenken voor andere situaties.

Raadpleeg de specialisten bij vragen

Heb je vragen over de mogelijkheden wat betreft een rollenbaan? Bekijk nu eerst de website van ACB Transportbanden en lees meer over een rollenbaan. Je kunt vervolgens contact opnemen met de specialisten en zij beantwoorden al jouw vragen en voorzien je van een passend advies.

https://www.acb-transportbanden.be/