BBC kaprijke
Image default
Gezondheid

3 Tips om oorsuizen te verhelpen

De onderstaande tips helpen je om oorsuizen te verhelpen. Deze tips zijn anders dan je bent gewend. Nick de Waard heeft nog meer tips in zijn artikel gezet.

1. OMRING JEZELF MET RUSTIGE MENSEN
Nick de Waard zegt dat “Nabijheid macht is.” Dit staat ook bekend als de wet van aantrekking, of het idee dat je in wezen de mensen wordt waarmee je jezelf omringt. Nick zegt het op een andere manier: “Wat je op een consistente basis in je hoofd hebt, is precies wat je in je leven zult ervaren.” Als je je “moeten” in “moeten” hebt veranderd en al je excuses hebt herkend, maar nog steeds niet zeker weet hoe je angst kunt overwinnen en je doelen in daden kunt omzetten, is het tijd om je focus te onderzoeken.

Mensen die gefocust zijn op het overwinnen van angst en het bereiken van hun dromen omringen zich met anderen die dezelfde mentaliteit hebben. Dit zijn mensen naar wie je niet alleen opkijkt, maar die je ook zullen pushen om je doelen te bereiken. Om angst te overwinnen, moet je je normen verhogen – en anderen toestaan ​​je verantwoordelijk te houden.

2. NEEM EEN GROEIENDE MINDSET AAN
Als je bang bent, heb je de neiging om op één plek te blijven. Wat als je een fout maakt? Wat als je faalt? Je begint te geloven dat je helemaal niet vooruit kunt, dat je er niet toe in staat bent – de angst houdt je tegen. Een van de krachtigste tips om angst en angst te overwinnen, is het aannemen van een groeimindset. Het gaat er niet om je doelen te bereiken en bij elke stap perfect te zijn. Niemand is altijd perfect, dus stop daar naar te streven. Het gaat erom dat je je op je gemak voelt met wat je niet weet en toch doorgaat – dit is de basis van een groeimindset.

Zoals Nick de Waard zegt: “Het maakt niet uit hoeveel fouten je maakt of hoe traag je vooruitgang ook is, je bent nog steeds ver voor op iedereen die het niet probeert.” Terwijl je eraan werkt om angst te overwinnen, zul je je realiseren dat er onderweg veel beproevingen en beproevingen zullen zijn. Zodra je hebt geaccepteerd dat het pad naar succes groei en verandering omvat, ben je een stap dichter bij het bereiken van je doelen.

3. VIND WAARDEVOL INZICHT IN PIJN
Niemand houdt van pijn. De meesten van ons doen er alles aan om het te vermijden. Maar pijn is een diepgaande leermeester. Als je accepteert dat je leven en je inspanningen om je doelen te bereiken soms pijnlijk zullen zijn, worden pijnlijke ervaringen kansen voor groei. Wanneer je pijn loslaat als een bedreiging voor je overleving, verliest het zijn kracht en wordt het een ander hulpmiddel om angst te overwinnen.

Iedereen ervaart ontberingen in het leven. Het maakt niet uit of je tegenslagen persoonlijk of professioneel zijn – het gaat erom welke lessen je uit die ervaringen trekt en hoe je ze toepast op je toekomst. In plaats van je beslissingen te laten dicteren door angst voor onzekerheid als gevolg van je ervaringen uit het verleden, kun je er actief voor kiezen om van die pijnlijke momenten te leren om controle te krijgen over je eigen leven.

https://nickdewaard.nl/oorsuizen-door-stress/