BBC kaprijke
Image default
Particuliere dienstverlening

Waarom u uw autoruit het best zo snel mogelijk laat herstellen

Zit u met een klein sterretje in uw voor- of achterruit? Ook al ziet het er in de eerste plaats misschien vrij onschuldig uit; u kunt het best zo snel mogelijk laten nakijken door specialisten. Een klein sterretje kan immers snel uitgroeien tot een groot probleem, waardoor ze uw autoruit niet meer kunnen herstellen. Bent u op zoek naar zo’n specialist? Dan kunt u rekenen op Cryns. Ze beschikken over een team van specialisten die telkens voor een oplossing op maat zorgen. Ontdek wat ze voor u kunnen betekenen.

Reken op deze professionals

Merkt u plots een barstje of sterretje in uw autoruit en wilt u dat laten herstellen? Dan kunt u het best kiezen voor de hulp van Cryns. Dankzij hun vestigingen over heel het land, kunnen ze u bijzonder snel van dienst zijn. Zo hoeft u uw wagen niet te lang te missen. Duurt het herstellen toch iets langer dan gepland of moet de autoruit vervangen worden? Dan krijgt u tijdelijk een vervangwagen, zodat u nog steeds de baan op kunt. In welke gevallen is een herstelling niet mogelijk? Dat is het geval

  • Bij een barst(je);
  • Indien het sterretje zich minder dan zes cm van de rand van uw voorruit bevindt;
  • Bij een sterretje groter dan een muntstuk van twee euro.

Zeker dat laatste is te vermijden wanneer u er snel bij bent. Het herstellen gebeurt overigens met behulp van een injectiehars, zodat uw autoruit na het herstellen weer even sterk is als voorheen.

Maak zo snel mogelijk uw afspraak

Wilt u uw autoruit zo snel mogelijk laten herstellen? Dan kunt u via de website van deze specialist gemakkelijk tussen hun verschillende centra zoeken naar een afspraakmoment. Zit u met vragen over hun service of bent u niet zeker of u bij hen terecht kunt voor uw specifiek probleem? Dan kunt u hen altijd op voorhand even contacteren.

https://www.cryns.be/nl