BBC kaprijke
Image default
Woningen

Keramisch parket, gegeerd in heel West-Vlaanderen

Keramisch parket is gegeerd doorheen heel West-Vlaanderen en met een terechte reden. Ook Van Glabeke uit Kooigem – Kortrijk is een tegelspecialist die volledig mee is in het verhaal van deze nieuwste trend. Hun assortiment is dan ook verrijkt met mogelijkheden voor een keramische parketvloer. Diverse uitvoeringen zorgen ervoor dat er voor elk interieur, gaande van modern en strak tot romantisch of landelijk, een keramische parkettegel is die de ruimte tot een hoger stijlniveau brengt.

De voordelen op een rijtje

In West-Vlaanderen wonen veel gezinnen met jonge kinderen of speelse huisdieren die veel vuil met zich meebrengen. Maar zelfs wanneer u geen kinderen of huisdieren heeft, dan kunnen de voordelen van keramisch parket een doorweging geven voor de keuze van tegelvloer in uw woning in West-Vlaanderen. Met deze tegel brengt u de look and feel van een echte parketvloer naar binnen. Door de diverse afwerkingen in kleuren en texturen kan u zelfs kiezen tussen meerdere zogenaamde houtsoorten. Het ultieme voordeel van deze vloer, is dat deze in tegenstelling tot echte parket bestand is tegen vuil, vlekken en water. Bovendien zijn ze kras- en slijtvast. Als kers op de taart? U kan ze combineren met vloerverwarming, waardoor u, zelfs in de winter, over een tegelvloer kan lopen terwijl uw voeten aangenaam warm blijven. Keramisch parket is dus de ideale creatie voor in ruimtes zoals de keuken of badkamer, waar de vloer aan extremere omstandigheden wordt blootgesteld.

Geniet van de warmte in uw tegelvloer

Keramisch parket in West-Vlaanderen bestellen bij dit tegelbedrijf uit Kooigem – Kortrijk is dus zeker een goed idee wanneer u houdt van een stijlvolle woning, met een gebruiksvriendelijke en toch warme vloer. Ga langs in de showroom van Van Glabeke, laat u begeleiden in uw keuzes en vind de tegelvloer waar u nog voor lange tijd van kan genieten en die uw interieur naar een ongekend aangename omgeving transformeert.

http://www.vanglabeke.com