BBC kaprijke
Image default
Aanbiedingen

Een nieuwe keuken met installatiebedrijf Bonvie

De kosten van een keuken verbouwen

De keuken verbouwen kan je al snel 15.000 euro of meer kosten en je wilt dus ook dat je nieuwe aanwinst zo lang mogelijk meegaat. Natuurlijk kun je ook voor een goedkopere keuken gaat. De kosten zijn vooral afhankelijk van jouw wensen. Welke zaken beïnvloeden vooral de kosten van de nieuwe keuken?

Ten eerste is het formaat grotendeels bepalend. Is je keuken recht en klein, dan zal de verbouwing een stuk goedkoper zijn dan wanneer je een lange hoekkeuken met een kookeiland wilt. Ten tweede zit er nogal een verschil tussen de materialen die je kunt gebruiken, wanneer je je keuken renoveren wilt. Ga je voor duur natuursteen of leg je een simpel composietblad neer als aanrechtblad? Denk ook aan de apparatuur die je in laat bouwen en eventuele verleggingen van kabels en leidingen. Vooral in geval van het plaatsen van een kookeiland gaat dit je wat meer kosten. Wanneer je een kookeiland in je keuken wilt plaatsen, moet er van alles verplaatst worden. Je hebt een elektricien, een timmerman voor het timmerwerk en een loodgieter nodig. Het handige van ons Bonvie installatiebedrijf is dat wij al deze disciplines in huis hebben en dat maakt het al een stuk makkelijker. Desalniettemin kan het je al snel 1.500 tot 2.000 euro extra gaan kosten. Bedenk daarnaast dat je met een kookeiland ook een afzuigkap nodig hebt.

De keukenrenoveren voor een zachte prijs

Wil je de kosten graag een beetje drukken? Dat kan natuurlijk. Ga ten eerste na welke apparatuur je aan wilt schaffen. Ga je voor een losse oven en een magnetron? Of ben je ook blij met een combimagnetron? Moet er een losse vriezer en koelkast in je keuken komen, ga je voor een uitgebreide koel-vriescombinatie, of is een klein vriesvakje in je koelkast ook al naar tevredenheid? Waar ga je voor een keuken shoppen? Het kan zijn dat je helemaal verliefd bent op een showroommodel dat ook nog eens om en nabij in jouw keuken past. Als je dit showroommodel koopt, zul je flink kunnen besparen. Ben je zelf een beetje handig of heb je vrienden en familie die je een handje willen helpen? Doe dan alvast het sloopwerk. Als wij als installatiebedrijf aankomen bij een kale muur en enkel de keuken hoeven te plaatsen, bespaar je al een hoop op werkzaamheden.

Van gas naar elektrisch koken

Wil jij graag overstappen op ‘het nieuwe koken’? Koken op een inductieplaat heeft vele voordelen ten opzichte van koken op gas. Zo is het beter voor het milieu en je bent al een stapje dichterbij het gasloos wonen. Wel moet je er rekening mee houden dat er twee groepen bij geplaatst moeten worden en je een uitbreiding voor je meterkast nodig hebt. Onze elektriciens helpen je daar graag bij, maar het is wel een extra kostenpost die in je budget moet worden opgenomen.

Eigen huis als hernieuwd door ons Installatiebedrijf

MEER DAN 25 JAAR ERVARING IN HET INSTALLEREN VAN KEUKEN IN NIEUWBOUW WONINGEN.

Een installateur als wij weet wat we doen bij een badkamer verbouwen of een keuken installatie. In het begin brengen we vooral zo goed mogelijk in beeld wat je voor ogen hebt. Bij Bonvie installatie staat de wens van ons klant altijd op de eerste plaats. Het kan gebeuren dat je alleen wat herstel wil in een kleinere keuken of dat ons werk veel verandert voor de totale uitstraling van je woonkamer of badkamer. Voor de meeste verschillende klussen binnen ons vakgebied draaien we ons hand niet om. Met trots mogen we onszelf namelijk een allround keuken installatiebedrijf noemen. Stel je voor dat een zichtbare beschadiging zich meester heeft gemaakt van je keukenkastjes of dat je badkuip zijn beste tijd heeft gehad. Ons bedrijf weet wel raad met een keuken installatie of badkamer renovatie. Wie ons inschakelt voor een klus kan het werk met het volste vertrouwen overlaten aan onze vakmensen. De afgelopen jaren konden we onze veelzijdigheid in de volle breedte verder ontwikkelen. De klanten hebben voordeel van de kwaliteit die we door de tijd steeds zo hoog mogelijk willen houden. Met aandacht leven onze mensen zich uit voor de installaties die we onder handen nemen.

https://bonvie-installatie.nl