BBC kaprijke
Image default
Aanbiedingen

Een speeltuin op maat kopen doet u bij deze expert

Wilt u graag de jongste gasten die uw bedrijf bezoeken verwennen? Dan is het een goed idee om een speeltuin te kopen. Dit doet u bij Ameco Playgrounds. Heeft u al een paar ideeën voor uw speeltoestellen? Dan kunt u door deze specialist een ontwerp voor uw speeltoestellen laten maken. Vervolgens rekent u op de vakkundigheid van een fabrikant op Belgische bodem voor de realisatie van uw speeltuin. Wilt u graag dat deze specialist langskomt om uw speeltuin te plaatsen? Dan is het goed te weten dat een stipte levering wordt gegarandeerd. Zo weet u perfect wanneer u uw jonge gasten mag verwelkomen.

Daag kinderen uit in uw speeltuin

Al spelend leren kinderen enorm veel bij. Daarom is het een goed idee om uw speeltuin uit te breiden met een educatief speeltoestel. Ameco Playgrounds geeft u graag een gepast advies voor het ontwerp en de materialen van uw speeltoestel. Zo bent u zeker van een kwaliteitsvol resultaat. Hierbij wordt er ook altijd nagedacht over de rest van uw speeltuin, zodat uw nieuwe toestel perfect aansluit bij het geheel. Bij deze specialist heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan speeltoestellen, maar ook een eigen ontwerp is mogelijk. Daarbij is het altijd mogelijk om later leuke toevoegingen bij te plaatsen.

Laat een pamperzone maken voor de allerkleinsten

Wilt u een speeltuin die ook de allerkleinsten kan bekoren? Voeg dan een pamperzone toe aan uw speeltuin. Dit is een uitdagende en leerrijke omgeving, die voldoet aan alle veiligheidseisen. Interactie met de ouders staat daarbij voorop, gezien kinderen op jonge leeftijd nog vooral heel veel leren van hun ouders. Aan de hand van verschillende methoden kunt u dit stimuleren. Spelen is dan ook niet alleen leuk, maar ook nog eens heel leerzaam! Wilt u graag meer weten over het kopen van een speeltuin met een pamperzone? Neem dan zeker contact op met Ameco Playgrounds.