BBC kaprijke
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een tijdsregistratiesysteem voor uw bedrijf kopen

Wanneer u een bedrijf heeft waarbij uw personeel op onregelmatige werktijden werkt, dan is het handig om een tijdsregistratiesysteem te kopen. Via een dergelijk systeem worden de gewerkte uren van uw personeel eenvoudig bijgehouden. Uw werknemer hoeft zo niet te onthouden wanneer hij of zij hoeveel uren gewerkt heeft en voor u scheelt dit een hoop administratieve werkzaamheden. Want aan deze werkzaamheden besteed u liever zo min mogelijk tijd wanneer u een eigen bedrijf heeft. Bedrijf SHARE is specialist in dergelijke systemen en biedt dit voor MKB-bedrijven aan. Zo hoeft u als midden- of kleinbedrijf geen zware investering te doen en zorgt u toch voor de juiste oplossing. De systemen die zij aanbieden zijn daarom eenvoudiger en goedkoper.

Kent u het handige tikkloksysteem al?

Maak kennis met de handige tikklok, dit is een van de eenvoudige en goedkope systemen die deze specialist aanbiedt. Door middel van een kaart kunnen uw werknemers met dit systeem in- en uitklokken op de werkvloer. Op het duidelijke display is de tijd te zien en de klok schakelt automatisch over van zomer- naar wintertijd. De klok bespaart u een hoop administratie en ook voor de benodigdheden die bij deze klok komen kijken kunt u bij dit bedrijf terecht. Zo schaft u naast de klok ook persoonlijke kaarten voor uw personeel aan en koopt u een handige kaartenhouder hiervoor. Wanneer u dit tijdsregistratiesysteem gaat kopen en u wilt dat deze via de post opgestuurd gaat worden, dan is dit tegen een kleine meerprijs mogelijk.

Plaats eenvoudig een bestelling op de website van dit bedrijf

Gaat u een tijdsregistratiesysteem kopen? Plaats dan uw bestelling eenvoudig via de website van dit specialistische bedrijf. Op de website vindt u ook de contactgegevens, voor als u contact met hen op wilt nemen. Daarnaast heeft de website een overzicht van alle systemen en software die zij verkopen, zo vindt u misschien nog een andere gunstige investering voor uw bedrijf.