BBC kaprijke
Image default
Eten en drinken

Geniet van verse Belgische frieten met de frituur aan huis

Er gaat niets boven een lekker pak verse Belgische frieten. Normaal gaat u deze zelf halen bij uw lokale frituur, maar wist u dat u ook een frituur aan huis kunt laten komen? Dat kan met de mobiele frituur van Friet & Co uit Antwerpen. Deze mobiele frituur komt langs op uw feesten en events in België en trakteert u en uw gasten op de heerlijkste goudgele lekkernijen uit de Belgische keuken. Lijkt dat u ook wel wat? Lees dan zeker verder en ontdek hoe het werkt!

 

Laat de mobiele frituur aan huis komen voor uw feest

Organiseert u binnenkort een wijkfeest, een tuinfeest of misschien wel een personeelsfeest met uw bedrijf? Dan is de mobiele frituur van Friet & Co de perfecte oplossing om al uw gasten te voorzien van een heerlijke maaltijd, zonder zorgen. De frituur komt aan huis langs met personeel dat op locatie verse frieten bereidt. Uiteraard horen sauzen en snacks ook bij de frieten. Omdat smaken verschillen, biedt deze mobiele frituur vaste formules aan, met frieten en saus à volonté. In elke formule zit ook een gevarieerd aanbod snacks, maar de soorten en aantallen verschillen per formule. Zo kiest u steeds voor een formule op maat van uw gasten en geniet iedereen van een smakelijke maaltijd. Het personeel van de mobiele frituur verzorgt het bakken en het serveren. Zo kunt u dus zorgeloos genieten van uw feest.

Ontdek alle informatie op de website

Wilt u ook de mobiele frituur van Friet & Co aan huis laten komen voor uw feest of event? Ontdek dan snel alles over de verschillende formules en vaste kostprijzen voor de verhuur van de frituur. Op de website van het bedrijf vindt u alles informatie terug. Hier kunt u ook eenvoudig een offerte aanvragen en vragen naar de beschikbaarheid van de mobiele frituur. Heeft u nog andere vragen? Dan vindt u op de site de contactgegevens van het behulpzame personeel.