BBC kaprijke
Image default
Aanbiedingen

Hoe kun je zonder zenuwen het examen in. Wij hebben tips voor je van Rijschool Zoetermeer!

Hoe kun je zonder zenuwen het examen in. Wij hebben tips voor je van Rijschool Zoetermeer!

 

Een toets of examen is altijd iets spannends. Na het lessenpakket van onze goed geschoolde instructeurs weten wij zeker dat je het kunt en ook jij weet natuurlijk ergens wel dat het echt het moment is om het rijexamen te gaan doen, maar dat neemt niet weg dat er misschien wat extra spanning in je lijf zit. Er is toch iemand die naar je kijkt en op je let.  

Wij helpen je er graag mee om rustig je praktijk in te gaan en er zo met een nieuw rijbewijs weer uit te komen.

Het tot rust komen is iets wat je vooral zelf moet doen. Denk weer even terug aan alles wat je tot nu toe al hebt overwonnen en wat je tijdens de lessen bij Rijschool Driver Company allemaal hebt laten zien. Als je dan weer voor je ziet hoe goed je over de weg reed dan snap je natuurlijk wel dat dit examen een makkie wordt.

 

Dan is de ademhaling belangrijk haal een paar keer adem met je buik en je borstkas voor je in de auto gaat stappen. 

 

Speciaal examen voor mensen met faalangst bij Rijles Zoetermeer

 

 

 

 

Ben jij iemand die snel last heeft van onzekerheid en al klamme handen krijgt bij het idee van een examen. Dan hebben we speciale faalangst instructeurs die je kunnen begeleiden in het afrijden. Ze zijn gespecialiseerd bij rijschool driver company Zoetermeer en hebben veel klanten met dezelfde angst en stress. Vanaf het moment dat het examen gaat beginnen stellen ze je op je gemak en praten ze veel tegen je met hun rustgevende stem.

https://drivercompany.nl/rijschool-zoetermeer/