BBC kaprijke
Image default
Woning en Tuin

Hoekbureaus in allerlei kleuren en afmetingen: de keuze is reuze!

Hoekbureaus zijn een nieuwe trend in het kantoorlandschap. Maar ook binnen de huis- en werkkamers van u als consument. Het voornaamste voordeel van dit type bureau is dat u deze in een hoek kan plaatsen. Hiermee bespaart u een hoop ruimte in de kamer waar u het bureau plaatst. Op die manier heeft u meer ruimte voor andere meubels. 

Het kiezen van een fijn, praktisch maar ook kwalitatief en goed uitziend hoekbureau kan een lastige keuze zijn. Door de toegenomen vraag is het aanbod namelijk een stuk groter geworden. Dit resulteert in een zeer ruime keuze! Van wat voor hoekbureau gaat uw hart sneller kloppen? Kom erachter welk design u het meeste aanspreekt in deze inspirerende blog.

Een hoekbureau met eikenhout look

Wat vind u van een hoekbureau met een eikenhouten look? Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Van grijseiken tot en met amerikaans eiken. Of gecombineerd met een wit gelakt blad. Of juist andersom? Waarbij het blad van eikenfineer is gemaakt en het onderstel van wit gelakte spaanplaat? Er is veel mogelijk binnen de eikenhouten hoekbureau’s. In kleine en in grote maten. Onder een klein bureau verstaan wij een bureau met afmetingen kleiner dan 120cm in de lengte.

Met betonblad

Deze look komt niet zo vaak voor, echter is het voor sommige mensen juist zeer aantrekkelijk om voor dit type bureau te kiezen. Het ziet er hoogwaardig en kwalitatief uit wanneer je gebruikt maakt van beton in een bureau. Stoer en onafhankelijk. Een ander voordeel van dit materiaal is natuurlijk het ontzettend stevig is. Niet kapot te krijgen. Wanneer je zware voorwerpen op het bureaublad wil plaatsen, of in de legplanken, zal een hoekbureau met betonnen blad en legplanken uitkomst bieden.

Een wit, modern en minimalistisch bureau

Wit is een kleur die reinheid en schoonheid uitstraalt. Ruimtes met veel wit meubilair oogt groter. Veel modern gedesignde kamers, zijn voornamelijk tot zelfs volledig wit. Strak en modern. Een volledig witte ruimte doet een beetje futuristisch aan, maar is daarentegen ook zeer stijlvol en elegant. Zou een wit hoekbureau iets voor u kunnen zijn?

Industriële uitstraling

Steeds meer mensen verkiezen een woonkamer of interieur met een industriële look. Waarbij het net lijkt alsof het meubelstuk 40-60 jaar geleden in een fabriek werd gebruikt. Waarop werknemers iets assembleerden. Bij woonkamers die in deze stijl zijn ingericht, lijkt deze stijl hoekbureau een vanzelfsprekende keuze. Maar ook wanneer u de verdere kamer niet hebt ingericht in industriële stijl, kan het een goede keuze voor u zijn. Binnen licht ingerichte kamers passen deze donker uitziende meubels minder goed wanneer hier ook andere lichtgekleurde meubels in staan.

Zelf direct alle mogelijkheden bekijken

Naast deze gegeven opties, zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zoals een zwart bureau bijvoorbeeld of afwerking met chroom. Kijk hier wat er allemaal mogelijk is en kom tot een keuze in het reuze aanbod vandaag de dag.