BBC kaprijke
Image default
Entertainment

Kies voor alle evenementen voor de verhuur van deze tenten

Bent u op zoek naar een verhuur van feesttenten voor één van uw volgende evenementen? Vertrouw dan op de experten van Martens Evenementen Service in Hoogstraten. Zij hebben een uitgebreid aanbod aan feesttenten te huur. Wilt u een kleine pagodetent of VIP-tent? Of verwacht u een grote groep gast en is een kadertent meer iets voor u? Het kan allemaal bij dit ervaren bedrijf in regio Hoogstraten. Ze hebben zelfs strechtenten voor uw buitenfeest.

Welk feest organiseert u?

Niet elk evenement heeft dezelfde tent nodig en juist daarom heeft dit bedrijf verschillende feesttenten te huur. Als u bijvoorbeeld een grote fuif met de jeugdbeweging organiseert, dan kiest u het best voor de verhuur van de spantent voor uw evenementen. Bij Martens Evenementen Service hebben ze tenten van 15 meter en 20 meter. Als u er een echt feestje van wilt maken, kan u ook altijd bij hen terecht voor een brugconstructie. Zo kan u gemakkelijk al uw verlichting ophangen. Voor kleinere evenementen zoals tuinfeesten of barbecues hebben zij eveneens passende feesttenten te huur, zoals hun VIP-tenten. Ze zijn voorbereid op elk evenement, zoals:

  • Communiefeesten
  • Verjaardag of jubileum
  • Huwelijksfeest
  • Opendeurdag van bedrijf
  • Festivals
  • Openbare evenementen

Hoe groot of klein uw evenementen ook zijn, bij Martens Evenementen Service staan ze altijd klaar voor de verhuur van tenten. Ze hebben zelfs nog andere materialen om de inrichting van uw tent tot het volgende niveau te tillen.

Bekijk de realisaties van deze experten

Weet u nog niet welke tent het best zou passen bij uw evenement? Wacht dan niet langer en neem contact op met deze deskundige onderneming. Elke werkdag kan u hen telefonisch bereiken. U kan ook altijd eens een kijkje nemen tussen hun vorige realisaties om een idee te krijgen van de service die zij bieden. Ze gaan nu eenmaal voor een all-in uitvoering voor uw feest.

Feesttenten te huur