BBC kaprijke
Image default
Beauty en verzorging

Een perfecte borstvergroting in een ervaren privékliniek

Bent u aan het overwegen een borstvergroting te laten uitvoeren? Denk dan zeker ook aan Mediclinic in Oud-Heverlee als plaats om uw ingreep te laten doorgaan. In deze ultra moderne privékliniek kan u hoogwaardige esthetische ingrepen laten uitvoeren om uw ideale lichaam te verkrijgen. Dankzij hun jarenlange ervaring met plastische chirurgie en esthetische dermatologie bent u er zeker van dat u in goede handen bent.

De ideale plaats om een borstvergroting te laten uitvoeren

De artsen in deze privékliniek hebben al veel ervaring met plastische ingrepen, zoals de borstvergroting. U kan bij hen langsgaan om tijdens een gesprek met uw arts te overlopen wat u wil dat er verandert aan uw lichaam. De arts zal dan tonen wat die kan doen om dit ideaalbeeld te verkrijgen, alsook alle risico’s overlopen. Op die manier kan u al uw vragen stellen en met een gerust hart de ingreep ondergaan. Op voorhand krijgt u ook enkele foto’s te zien, waarvan u een deel alvast op de website kan raadplegen. Zo krijgt u een beeld van wat de arts kan en hoe uw lichaam zou kunnen veranderen. Naast borstvergrotingen kan u hier ook terecht voor andere ingrepen in de borststreek, zoals een verkleining, een borstreconstructie, een borstlift, lipofilling en tepelcorrecties. Natuurlijk is deze privékliniek ook geoefend in andere ingrepen, zoals facelifts, neuscorrecties, ooglidcorrectie, dijlift en buikwandcorrecties. U kan dus op één plek uw droomlichaam bekomen! U kan steeds rekenen op de discretie van alle medewerkers. Naast plastische chirurgie kan u hier ook esthetische dermatologie laten doen. Denk hierbij aan rimpelbehandelingen, definitief ontharen, hulp met spataders, huidversteviging, behandelingen voor Rosacea en hairfillers.

Bekijk de mogelijkheden bij deze kliniek

Op de website van deze privékliniek kan u bekijken welke behandelingen en ingrepen zij allemaal uitvoeren. Ze helpen u graag om uw ideale lichaam te bereiken. Als u nu angstig bent voor het prijskaartje, dan hoeft u ook daar niet over zweten. Mediclinic hanteert prijzen die zeer betaalbaar zijn, zeker wanneer u weet hoe kwalitatief zij te werk gaan.