BBC kaprijke
Image default
Onderwijs

Motorrijles volg je bij deze rijschool in Almere

Motorrijden is in alle vrijheid deelnemen aan het verkeer. Of het nu gaat om een heerlijk rondje toeren op zondagmiddag of woon-werkverkeer; de motor geeft een unieke rijervaring. Bovendien heb je minder last van die vervelende files. Wil je motorrijles in Almere volgen? Dan staan de professionele instructeurs van Verkeersschool RUUD voor je klaar. Door hun gedegen opleiding zijn ze vakbekwaam en uitstekend op de hoogte van de laatste regels en ontwikkelingen rond het motorrijbewijs. Daarnaast begeleiden ze je op een persoonlijke en betrokken manier om jou alles te leren wat je nodig hebt om jouw examen met vertrouwen tegemoet te gaan.

Een motorrijopleiding op jouw tempo

Bij Verkeersschool RUUD wordt rekening gehouden met jouw persoonlijke wensen. Zo wordt er aangesloten bij jouw tempo en niveau en kun je het aantal lessen per week afstemmen met je instructeur. Naast individuele lessen zijn er ook diverse lespakketten beschikbaar, al dan niet inclusief een examen. Een proefles kun je in elk geval aanvragen. Een motorjas, helm en handschoenen liggen voor je klaar. Kies je er daarna voor om de lessen voort te zetten bij Verkeersschool RUUD? Dan is de proefles gratis. Motorrijles in Almere is dus snel en gemakkelijk te realiseren, ook voor jou!

Motorrijles in de praktijk

Een motorrijopleiding bevat een deel theorie en een deel praktijk. Zodra je het theorie-examen hebt gehaald en voldoende techniek en inzicht in de praktijk hebt ontwikkeld, vraag je samen met je instructeur het praktijkexamen aan. Dit examen bestaat uit twee delen. In de eerste plaats worden een aantal bijzondere verrichtingen getoetst -die je tijdens de lessen hebt geleerd- om de motor altijd onder controle te kunnen houden. Ben je hiervoor geslaagd, dan ga je met de examinator de weg op en wordt het onderdeel verkeersdeelname afgenomen. Alle kennis en ervaring, die je hiervoor nodig hebt, leer je bij Verkeersschool RUUD tijdens de motorrijles in Almere.

https://verkeersschoolruud.nl/