BBC kaprijke
Image default
Onderwijs

Vertrouw op de ervaring van deze specialisten in onderwijsmateriaal voor de basisschool

Educatieve Uitgeverij Kinheim is een uitgeverij gespecialiseerd in het leveren van onderwijsmateriaal voor diverse niveaus. Het bedrijf bestaat al meer dan vijftig jaar en is met name gericht op het uitbrengen van onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs. Het grote voordeel van deze specialisten is dat je leermiddelen kunt bestellen die passend zijn bij het niveau van een individueel kind. Dit lesmateriaal wordt geleverd in zowel België als Nederland en draagt daarmee actief bij aan het passend maken van het onderwijs voor zo veel mogelijk kinderen. Met een team van betrokken professionals wordt eraan gewerkt om het beste lesmateriaal toegankelijk te maken voor een brede groep leerlingen.

Kinderen van allerhande niveaus hebben baat bij deze leermiddelen

In een gestructureerde omgeving, zoals een basisschool, leren kinderen de hele dag door. Vaak is er in de klas een vast programma met eventueel kleine afwijkingen voor meer of minder begaafde kinderen, maar dit is niet altijd voldoende. Met het onderwijsmateriaal dat door deze specialisten aangeboden wordt, heb je de mogelijkheid om bepaalde leerlingen meer op hun niveau te bedienen. De werkboeken zijn gericht op zelfstandig werken en verkrijgbaar in diverse niveaus. Met dit onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs wordt het mogelijk om een persoonlijk leertraject te creëren voor de leerlingen in jouw klas.

Ontdek het uiteenlopende assortiment van deze uitgeverij

Als uitgeverij in onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs heeft Educatieve Uitgeverij Kinheim een groot assortiment aan leermaterialen. Het assortiment bestaat met name uit werkboeken en de bijbehorende antwoordboeken. Met deze werkboeken kunnen leerlingen zelfstandig aan de slag met uitdagende opgaven. Deze werkboeken worden meestal geleverd in een serie van verschillende niveaus, waardoor je meer leerlingen deze werkjes op maat kunt aanbieden. Het is natuurlijk ook mogelijk om een los exemplaar te bestellen, wanneer je niet meer nodig hebt voor jouw leerlingen. Bestel ook atlassen, kopieermappen of leesboeken bij deze specialisten. Zo heb je een volledig pakket aan onderwijsmateriaal voor jouw klas.

https://www.kinheim.be/