BBC kaprijke
Image default
Verbouwen

Muren en vloeren drogen sneller met een bouwdroger

Als u een nieuwbouwwoning heeft laten bouwen, een renovatieproject heeft afgerond of een grote verbouwing heeft laten uitvoeren, dan heeft u het nut van een bouwdroger waarschijnlijk al ontdekt. Deze drogers kunnen de droogtijd van verschillende onderdelen van uw woning aanzienlijk versnellen. Veel mensen zijn zich niet bewust van de hoeveelheid water dat tijdens bouwprojecten gebruikt wordt en dit moet natuurlijk ergens verdwijnen. Bouwdrogers kunnen ook in vochtige kelders en bij schade door wateroverlast een grote uitkomst bieden. In plaats van vele weken te moeten wachten totdat u over kunt gaan op het herstel, kunt u deze tijd met zeker 30 procent verkorten.

Een bouwdroger is snel en efficiënt

Er zijn verschillende bouwdrogers waaruit u kunt kiezen en specialisten zoals BSTEEN kunnen u hier duidelijk advies over geven. De meeste apparaten werken door de vochtigheidsgraad van de lucht in uw woning te verlagen. Dit doen ze door de lucht in te zuigen en te koelen, zodat deze condenseert. Het water dat vrijkomt wordt afgevoerd en de droge lucht wordt de ruimte weer in geblazen. Dit gehele proces is erg efficiënt en de drogers zijn daarnaast ook bijzonder energiezuinig. Heeft u te kampen met vochtige vloeren en natte muren, dan hoeft u niet onnodig lang te blijven ventileren om ze te drogen, maar kunt u met een bouwdroger veel sneller verder.

Vocht in vloeren en muren behoort tot het verleden

Een ideale manier om aan een bouwdroger te komen is door deze te huren van BSTEEN. U kunt dan voor een vooraf afgesproken bedrag per dag een apparaat in huis halen dat u naderhand simpelweg weer kunt retourneren. U voorkomt zo dat u hoge prijzen moet gaan uitgeven aan een apparaat dat u daarna waarschijnlijk niet snel meer nodig heeft. Daarnaast haalt u zo altijd kwaliteit in huis, heeft u beschikking over de kennis en vakkundigheid van het verhuurbedrijf en weet u zeker dat u een bouwdroger krijgt die aansluit bij uw situatie en behoeften. Zo kunt u snel stoppen met duimen draaien en behoren vochtige vloeren en muren voor goed tot het verleden.

https://bsteen.be/