BBC kaprijke
Image default
Beauty en verzorging

Na de borstvergroting natuurlijk gevormde borsten met een borstvergroting achter de spier

Als u een borstvergroting wilt, dan kunt u daarvoor terecht bij de Kliniek Dr. Wim Danau. Hier kunt u de ingreep laten uitvoeren waarbij u door het inbrengen van implantaten grotere borsten krijgt. Er zijn verschillende manieren om een borstvergroting te realiseren. Het meest gebruikte implantaat is gemaakt van siliconengel. Het betreft medisch goedgekeurde siliconen, dus u kunt ze zonder aarzeling laten inbrengen. Vervolgens kunt u nog kiezen welke vorm de implantaten hebben, hoe ze worden ingebracht krijgt u de keuze of u een borstvergroting achter de spier wilt of liever voor de spier. 

Kunt u beter een borstvergroting achter de spier of voor de spier kiezen?

Waar het implantaat wordt geplaatst kan voor- en nadelen hebben. U kunt bij het plaatsen van de implantaten kiezen of ze achter de borstspier of tussen de borstspier en het borstweefsel in moeten worden aangebracht. Het voordeel van het implantaat boven de borstspier inbrengen is dat velen het herstel als minder pijnlijk wordt ervaren. Deze methode heeft echter een groot nadeel, namelijk dat de rand van het implantaat zichtbaar kan zijn. Kiest u voor een borstvergroting achter de spier dan is het implantaat niet te ontdekken. Bovendien ziet het eindresultaat er ook een stuk natuurlijker uit, mede doordat het implantaat iets wordt samengedrukt. Het nadeel is dat vrouwen die intensief sporten en hun borstspieren trainen deze methode meestal niet kunnen kiezen.

Een borstvergroting achter de spier bij een betrouwbare kliniek

Wilt u graag een borstvergroting achter de spier laten uitvoeren dan bent u aan het juiste adres bij de Kliniek Dr. Wim Danau. De chirurg zal u voor de ingreep uitvoerig informeren over de borstvergroting methodes die geschikt zijn voor uw lichaamsbouw en overeenkomen met uw wensen. U wordt ook op de hoogte gesteld van alle risico’s zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken. Wilt u dus een borstvergroting, dan bent u bij de Kliniek Dr. Wim Danau in goede handen.

https://danau.be/