BBC kaprijke
Image default
Beauty en verzorging

In deze privésauna in Nazareth kom je volledig tot rust

Een dagje in de sauna doorbrengen, meer ontspannend kan het haast niet. Hoewel, in een publieke sauna kan het soms moeilijk zijn om helemaal tot rust te komen. Niemand zit graag naakt in het bijzijn van compleet onbekenden. Daarom is het een aanrader om naar een privésauna te gaan. Een geweldige privésauna in Nazareth is Silhouelle. Hier geniet je van vele unieke faciliteiten, en dit zonder pottenkijkers.

Hierop moet je letten bij je saunabezoek

Wanneer je naar deze privésauna in Nazareth gaat, moet je helemaal aan niets denken. Badjassen, handdoeken en slippers moet je niet meenemen; die zijn daar al voorzien en in de prijs inbegrepen. Ook een haardroger is ter plaatse beschikbaar. Heb je altijd al eens de RainPharma-verzorgingsproducten willen uittesten? Dan is er goed nieuws voor jou, want wanneer je naar deze privésauna gaat kan je er gebruik van maken. Er is steeds water, koffie en thee voorzien. Daarnaast is er een minibar. Hiervoor moet je wel een beetje bijbetalen. Je kan zelf kiezen of je twee, drie of vier uur in de wellness wilt doorbrengen. Daarnaast is er ook een luxe-arrangement met bubbels en tapas, en een detox-arrangement met een detox-smoothie en een gezond hapje. Het is ook mogelijk om deze arrangementen te combineren met een massage, een rugscrub of een gelaatsverzorging. Klinkt dat niet heerlijk?

Boek snel je dagje ontspannen in deze privésauna

Een dagje sauna stimuleert je bloedsomloop, verbetert je weerstand en ververst je vochtvolumes en vult deze opnieuw aan. Daarnaast krijgt je huid er een betere conditie door. Bovendien is het ook gewoon enorm ontspannend en leuk. Kortom, er zijn geen redenen om het niet te doen. Neem snel een kijkje op de website van deze privésauna in Nazareth en ontdek al hun verschillende arrangementen. Er zit er vast en zeker wel eentje voor jou bij. Neem contact op met de medewerkers voor meer informatie!

https://www.silhouelle.be/