BBC kaprijke
Image default
Woning en Tuin

Ontdek hier de beste matras voor lage rugpijn

Uw dag goed beginnen betekent dat u een comfortabele en fijne nachtrust heeft gehad. Als u opstaat met allemaal kwaaltjes en ongemakken, dan zult u het verloop van de dag minder rooskleurig tegemoet gaan. Uiteraard is een goede nachtrust afhankelijk van vele verschillende factoren, maar centraal hierin staat wel de kwaliteit van uw bed en matras. Die is altijd afhankelijk van uw slaapgedrag. Om de beste matras voor lage rugpijn in huis te halen, kunt u het best eens langsgaan in de showroom van Dormex te Wuustwezel, gelegen in de provincie Antwerpen. Daar helpen de specialisten u verder en kunt u op basis van para-medisch slaapadvies de juiste beslissing maken.

Een ervaren en welbekende specialist

Bij Dormex te Wuustwezel in de provincie Antwerpen hebben ze maar een kleine selectie van merken die ze aanbieden. Daarmee zorgen ze ervoor dat ze enkel de beste kwaliteit kunnen aanbieden. Het merk Simmons is namelijk een merk dat welbekend is in de matrassenwereld. Het wordt wereldwijd namelijk in vijfsterrenhotels gebruikt en is erkend volgens de strikte Europese kwaliteitscriteria. Naast dat het de beste matras voor lage rugpijn is, geniet het ook van kine-fysiotherapeutische erkenning en is het hypoallergeen. Met het gespecialiseerd slaapadvies van de medewerkers van Dormex gaat u naar huis met de beste matras voor uw slaapgedrag!

Maak meteen een goede investering

Een nieuwe matras kopen is een investering die zeker tien jaar moet meegaan. Ga daarom voor de beste matras voor lage rugpijn en wees verlost van uw vervelende klachten. Bij Dormex profiteert u van een betrokken service waarbij ze samen met u op zoek gaan naar de ideale oplossing. Door advies op maat te geven van uw slaapgedrag en slaaphouding kiest u precies het model dat geschikt is voor u. Twijfel daarom zeker niet om contact op te nemen met het ervaren team van Dormex.

https://dormex.be/