BBC kaprijke
Image default
Particuliere dienstverlening

Waarom het interessant is om in vastgoed te investeren

Overweegt u om in vastgoed te investeren maar weet u niet goed hoe u moet starten? Center Parcs Vastgoed kan u hierbij helpen. Dit professionele vastgoedbedrijf is al vijftig jaar duurzaam bezig met het beleggen in vastgoed en vakantieaccommodaties. De vastgoedmakelaars bieden u een veilige en zorgeloze vorm van beleggen aan. Waarom is het nu goed om te investeren bij dit vastgoedbedrijf? Als eigenaar krijgt u gegarandeerde en geïndexeerde inkomsten uit de verhuur. Een investering bij Center Parcs Vastgoed is een duurzame investering. De makelaars gaan verstandig om met energie. Laag stroomverbruik in uw vakantiewoning vermindert dus uw financiële lasten. Als laatste is dit vastgoedbedrijf een sterk merk. Al vijftig jaar ontwerpen, bouwen en beheren zij duurzame toeristische parken.

Slim investeren: ga voor zekerheid en veiligheid

Als u in vastgoed gaat investeren, dan ontvangt u ieder kwartaal zonder pardon de opbrengst van uw huis. Het maakt niet uit of het al dan niet verhuurd is, deze zekerheid heeft u. Na de aankoop van uw accommodatie, komen er geen extra kosten voor bijvoorbeeld water of elektriciteit bij. Over onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit vastgoedbedrijf beheert en onderhoudt uw accommodatie zodat deze zich steeds in perfecte staat bevindt. U gaat een meerjarig contact aan met Center Parcs Vastgoed en hoeft niet om te kijken naar uw recreatiewoning, maar zekerheid op langere termijn is een feit waar u op kunt rekenen. De makelaars begeleiden u gedurende het hele proces op een persoonlijke en professionele manier. U hoeft zich dus geen zorgen te maken en kunt zonder stress investeren in vastgoed.

Neem contact op met dit vastgoedbedrijf

Als u bij Center Parcs Vastgoed in vastgoed gaat investeren, kiest u voor veilig. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Op de website vindt u al heel wat informatie terug. U kunt ook contact opnemen met het vastgoedbedrijf en al uw vragen stellen aan de professionele medewerkers. Zij helpen u met plezier verder.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/