BBC kaprijke
Image default
Vakantie

Dingen om te doen in Amsterdam tijdens je volgende vakantie

Amsterdam is het type stad die iedereen wil verkennen. Het heeft een grote historische betekenis, het onderscheidt zich ook door de diversiteit, het nachtleven en de cultuur. Er is dus zeker voor elk wat wils, ongeacht waar je in geïnteresseerd bent. Hier geven we je een paar ideeën over welke plekken je kan verkennen en welke locaties voor jou interessanter zijn.

De Autoverhuur diensten in Amsterdam zijn erg populair, en je hebt een grote selectie aan voertuigen, dus probeer zo’n dienst eens uit vandaag! AutoPrio heeft meer informatie. Het gemakkelijkst is om de auto op te halen aan de luchthaven.

Vuurtoreneiland

Vanuit Amsterdam kan je naar een klein eiland gaan waar alleen een vuurtoren staat. Hier kan je met mensen praten, deze unieke plek verkennen en genieten van je avondeten. Het is gewoon een geweldige plek die je nergens anders aantreft.

Rijksmuseum

Het Rijksmuseum is een geweldige galerie en museum. Het gebouw zelf is bijzonder en de locatie onderscheidt zich van de massa als het gaat om waarde en het leveren van een geweldige ervaring. Je kan ook een aantal rondleidingen vinden voor het Rijksmuseum.

Artis Zoo

De dierentuin is klein, maar het is visueel indrukwekkend. Er zijn apen, grote katten en giraffen, maar ook een micropia en een aquarium. Er is hier zeker veel te zien, dus als je erg geïnteresseerd bent in iets unieks en bijzonders, dan is dat precies waar je rekening mee moet houden.

Rondvaarten op het kanaal

Amsterdam is een stad met veel grachten, dus het is zeker een goed idee om eens wat rondvaarten te maken. Het is een geweldige manier om de stad te verkennen en voor de verandering eens een keer plezier te hebben, terwijl je ook leuke plekken ontdekt om met het hele gezin te ontspannen.

De Negen Straatjes

Dit is bij het Engelse publiek bekend als The Nine Streets, een buurt met vintage winkels, zelfstandige boetieks en cafés. Het is ongelofelijk om deze plek te bezoeken, want het voelt echt alsof je terug in de tijd stapt.

De Ton Ton Club

Deze plek is in principe een kinderclub die gemaakt is met volwassenen in gedachten. Dus als je gewoon wilt genieten van een grote ballenbak, naar de speelruimte wilt gaan of gewoon plezier wilt hebben en geen stress, dan is dit een coole plek om te bezoeken. Je ziet zelden zo’n locatie waar dan ook ter wereld, dus je zou het helemaal moeten proberen.

Van Gogh Museum

Kunstliefhebbers moeten het Van Gogh Museum zien, want het is een geweldige plek met veel werken van Van Gogh en veel van zijn tijdgenoten. Dit is de plek waar je moet zijn als je van 19e eeuwse kunst houdt.

Foodhallen

Dankzij Foodhallen kan je genieten van het beste streetfood in de stad. Je kan hier een aantal geweldige lokale gerechten vinden, en ze zijn ook heel betaalbaar. Het is een alom bekende culinaire bestemming met lekker eten voor iedereen.

Als je geïnteresseerd bent in een bezoek aan Amsterdam of Nederland in het algemeen, is het een heel goed idee om een auto te huren. Dit helpt je als je de stad in je eigen tempo wilt verkennen. Het is fantastisch, de moeite waard en het moedigt je aan om voortdurend de grenzen te verleggen en iets nieuws uit te proberen.

https://www.autoprio.nl/