BBC kaprijke
Image default
Zakelijke dienstverlening

Geniet van een professioneel koeleiland

Bent u op zoek naar een degelijke koelinstallatie voor bedrijven? Wanneer u een bedrijf heeft dat veel producten koel moet houden, is een koelinstallatie de ideale oplossing! Bij GT Technics uit Hulshout vindt u bovendien een oplossing op maat van uw bedrijf en noden. Dit is een klein bedrijf met een persoonlijke aanpak. U geniet bij hen een optimale dienstverlening, voor, tijdens en na de installatie van uw koeleiland of -cel.

Laat een koelinstallatie die volledig voldoet aan uw wensen installeren

Bij deze expert uit Hulshout kan u rekenen op hun expertise in het vak. Zij komen bij u langs om alles op te meten. Ze hebben alle nodige diploma’s en certificaten, niet alleen om de koelinstallatie van bedrijven te leveren maar ook om hem te plaatsen en onderhouden. Met een aankoop bij hen bent u dus verzekerd van een ideale dienstverlening tot lang na de installatie. Een koelinstallatie is ideaal voor bedrijven in verschillende sectoren, van restaurants tot de farmaceutica. Zij hebben verschillende industriële koelers die ingezet kunnen worden in uw bedrijf. Van een drankenkoeling over een koeleiland tot een volledig ingebouwde koelcel, wat uw wensen ook zijn, deze techniekers zorgen ervoor dat uw koelinstallatie gerealiseerd wordt. Een koeleiland van GT Technics is bijvoorbeeld ideaal wanneer u een verplaatsbare optie zoekt. Een koelcel is dan weer ideaal voor restaurants of cateraars die dagelijks grote hoeveelheden voeding moeten koel houden. Naast koelcellen kan u bij hen ook vriesinstallaties, airco-installaties en een energiezuinige warmtepomp aankopen. Zij komen deze dan bij u installeren. Op deze manier verbruikt u heel wat minder energie en houdt u de kosten laag.

Houd het koel: van ontwerp tot herstelling

De experts van dit bedrijf gaan voor een lange relatie met hun uitgebreide klantenbestand. Zij staan u bij van a tot z en zorgen ervoor dat uw koeleiland in topconditie blijft. Mensen die bedrijven hebben in de regio moeten zeker eens langs gaan om de opties in verband met een koelinstallatie te bespreken. Op hun website vindt u alle contactgegevens.