BBC kaprijke
Image default
Woning en Tuin

PU schuim van Rectavit

PU schuim ken je misschien beter als purschuim. PU of pur staat voor polyurethaan en kan toegepast worden op allerlei manieren en in allerlei producten. PU schuim is er in harde en zachte schuimen. Zachte schuimen worden bijvoorbeeld gebruikt voor kussens, matrassen en stoelbekleding.

Harde schuimen worden veelal gebruikt als isolatie. De toepassingen van PU schuim zijn dus uiteenlopend, evenals het assortiment PU schuim van Rectavit. Sommige PU schuimen zijn bedoeld voor snelle expansie, waar andere PU schuimen juist bedoeld zijn voor precisiewerk zonder expansie. Welke jij nodig hebt, hangt af van het doel.

Combi-boxen en snelle klussen

Quick Foam Pro van Rectavit is PU schuim dat snel uitzet en bedoeld is voor montage van ramen en deuren. Het is een duurzaam PU schuim dat naast een lange levenscyclus ook ozon-onschadelijk is. Het kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Ook Pro Foam Click&Fix en de Pro Foam NBS zijn geschikt voor de montage van deuren en ramen. Je kunt van deze varianten ook een combi-box krijgen. Hierin zitten behalve het PU schuim ook een C&F pistool en een PUR cleaner om mee schoon te maken.

PU schuimen die niet of nauwelijks uitzetten

Recta Foam varianten PU schuim van Rectavit zijn beter geschikt voor klussen waarbij je juist expansie van het schuim wil voorkomen. Voor echt gedetailleerd werk kies je de Recta Foam NBS Super Precision. Er zijn twee Low Expansion PU schuimen: Recta Foam 360 en 360 Foam. Ook deze opties zijn ozon-onschadelijk en kunnen zowel binnen als buiten toegepast worden. Met de Multi Foam heb je een product dat universeel inzetbaar is. Ook de Multi Foam zet zeer weinig uit.

https://www.lijmshop.be