BBC kaprijke
Image default
Aanbiedingen

Secretaresse

 

Secretaresse

 jobs zonder diploma

Vacature: Secretaresse (M/V) – Schaarbeek

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde secretaresse om ons team in Schaarbeek te versterken. Als secretaresse zul je verantwoordelijk zijn voor verschillende taken, waaronder het beantwoorden van gesprekken, administratieve opvolging zoals classificatie en codering van facturen, het opstellen van specificaties, het schrijven van brieven en het onderhouden van contacten met klanten.

Profiel:

We zoeken iemand die vlot met de computer kan werken en bekend is met verschillende softwaretoepassingen. Je moet comfortabel zijn met het gebruik van digitale tools en in staat zijn om efficiënt te werken.

Vereiste studies:

– Diploma secundair onderwijs

Talenkennis:

– Goede kennis van het Nederlands
– Beperkte kennis van het Frans

Werkervaring:

– Beperkte ervaring is vereist

Aanbod en voordelen:

– Aanwerving met sterke voorkeur voor kandidaten die voldoen aan de voorwaarden voor het verkrijgen van een werkkaart.
– Contract van onbepaalde duur
– Deeltijdse tewerkstelling – uren per week
– Dagwerk

Je komt bij voorkeur in aanmerking voor Activa, een programma dat werkzoekenden ondersteunt bij het vinden van een baan.

Je werkt van maandag tot vrijdag van u tot u.

Je wordt verloond volgens de wettelijke barema’s.

Locatie: Rue de Genève, Schaarbeek

Als je geïnteresseerd bent in deze functie en graag wilt solliciteren, stuur dan je sollicitatie naar ons. We kijken ernaar uit om jouw potentieel te ontdekken en je te verwelkomen in ons team!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste secretaresse om ons team in Schaarbeek te versterken. Als secretaresse ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, waaronder het beantwoorden van telefoongesprekken, het uitvoeren van administratieve taken zoals het classificeren en coderen van facturen, het opstellen van specificaties, het schrijven van brieven en het onderhouden van contacten met klanten.

We zijn op zoek naar iemand die goed overweg kan met computers en vertrouwd is met verschillende softwaretoepassingen. Het is belangrijk dat je comfortabel bent met het gebruik van digitale tools en efficiënt kunt werken.

Het vereiste opleidingsniveau voor deze functie is een diploma secundair onderwijs. Je dient goede kennis van het Nederlands te hebben en een beperkte kennis van het Frans.

Voor deze positie is beperkte werkervaring vereist. We staan echter open voor kandidaten met een frisse kijk en een sterke motivatie om te groeien in de rol van secretaresse.

Wij bieden een contract van onbepaalde duur aan en streven ernaar om bij voorkeur kandidaten aan te nemen die voldoen aan de voorwaarden voor het verkrijgen van een werkkaart. De tewerkstelling is deeltijds, met een bepaald aantal uren per week. Je werkt tijdens daguren, van maandag tot vrijdag.

Voor deze vacature geven we de voorkeur aan kandidaten die in aanmerking komen voor Activa, een programma dat werkzoekenden ondersteunt bij het vinden van een baan.

Als je bij ons aan de slag gaat, kun je rekenen op een salaris conform de wettelijke barema’s.

Je werklocatie zal zich bevinden op de Rue de Genève in Schaarbeek.

Als deze functie je aanspreekt en je voldoet aan de gestelde criteria, stuur dan je sollicitatie naar ons. We kijken ernaar uit om jouw talent te ontdekken en je te verwelkomen als waardevolle aanvulling op ons team!

https://www.administratieve-medewerker.be/p/secretaresse.html