BBC kaprijke
Image default
Aanbiedingen

Wil je van de auto af? Maar tegen welke prijs?

alle auto verkoop sites

 

auto verkopen 

tweedehands auto

 

Als u uw eigen auto wilt verkopen, zijn er verschillende autobedrijven op de markt. We raden aan om meteen gebruik te maken van Ik Wil Van Mijn Auto Af, de grootste autofabrikant op de Vlaamse markt. Vergeet niet de documenten te lezen over het opstellen van de advertentie. Maar tegen welke prijs? Hier proberen we u wat begeleiding te bieden om preferentiële prijzen te krijgen.

Hoe is je auto?

Eerst en vooral moet u de staat van de auto begrijpen. In Speedy, Midas, Autocar of uw gebruikelijke garagehouder kunt u vragen om de gebruikelijke slijtagepunten te controleren. De monteur controleert dan de staat van de banden, remmen en schokdempers. Tot voor kort waren deze allemaal gratis en nu moet het 6 euro betalen, wat niets is.

Bepaal verkoopprijs

Bereken de waarde van uw auto op basis van merk, model, cilinderinhoud, gebruiksduur, kilometerstand en opties. De officiële taxatie van gebruikte auto’s is beschikbaar op www.eurotax.com. Houd er rekening mee dat de evaluatie niet gratis is (6 euro per aanvraag).

Aan wie verkoop je auto’s?

Prijzen variëren, afhankelijk van aan wie u de auto wilt verkopen. Dat wil zeggen, tussen privé, van professioneel naar privé, of van privé naar professioneel. De eerste twee zijn hetzelfde, maar het derde type is anders, omdat dit rekening houdt met de renovatie, eventuele reparaties, wettelijke garanties en de btw-prijs die professionals in rekening moeten brengen bij het doorverkopen van auto’s, …

De garagehouder moet de service na verkoop garanderen bij de verkoop van de auto en zal ook de winst innen.

Dit verklaart het enorme prijsverschil.

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/hulp-bij-auto-kopen/