BBC kaprijke
Image default
Banen en opleidingen

Vindazo Betrouwbaar

Vindazo is een van ’s werelds toonaangevende wervingsplatforms. Hun rekruteringsplatform is zeer innovatief en kunstmatig gedreven. Met hun intelligente autonome matchingstechnologie hopen ze de weg naar het verbinden van talenten en bedrijven naar een hoger niveau te tillen. Vindazo is een vacaturesite en aggregatorzoekmachine.We indexeren alle vacatures op internet.

Hun contactformulieren worden elke dag verwerkt en hun centrale kantoor is ook telefonisch bereikbaar. Als je tijdens kantooruren contact opneemt met Vindazo, kunnen zij je helpen het probleem op te lossen.

 

Ze streven ernaar om de nieuwste zoekresultaten te krijgen.

Indien de betreffende lijst niet meer nodig is of niet meer up-to-date is, kunt u deze per vacature melden via de knop. Ze indexeren elke dag duizenden vacatures en downloaden vacatures van partners via XML. De link wordt elke dag ververst. Staat de vacature niet meer online bij de bron, dan verdwijnt deze binnen 24 uur uit de index.

Omdat de huidige arbeidsmarkt snel verandert, actualiseren zij de gegevens zeer snel. Hierdoor matchen ze effectief beschikbare sollicitanten met bedrijven die snel op zoek zijn naar werknemers. Ze gebruiken elke applicatie om deze automatische match te maken tussen beschikbare profielen en recente vacatures. Als je deze meldingen wilt stoppen, kun je je afmelden via de bijbehorende link in de e-mail of via de feedbackloop van de e-mailprovider.

Ze zijn druk bezig met het bouwen van nieuwe diensten en zoeken naar beschikbare kandidaten voor diverse beroepen waar het moeilijk is om geschikte kandidaten te vinden. Daarom eisen ze van gebruikers dat ze hun gegevens regelmatig bijwerken. De meeste kandidaten waarmee ze contact hebben opgenomen, reageerden positief op deze sollicitatie en zochten hun hulp. Persoonlijk contact opnemen met anderen via e-mail is nog steeds de meest effectieve manier om contact op te nemen met kandidaten.

Hun gedetailleerde informatie is bevestigd door dubbele selectie en toestemming is verkregen in overeenstemming met de wettelijke vereisten. Momenteel hebben ze 20 niche vacaturesites voor verschillende beroepen in België, Nederland en Duitsland. In totaal hebben deze sites duizenden geregistreerde gebruikers en we zullen hen regelmatig op de hoogte brengen van recente vacatures met betrekking tot hun persoonlijke gegevens.

Indien u niet tevreden bent over hun dienstverlening, kan u ons steeds contacteren via e-mail info@vindzo.be en zij zullen uw probleem in behandeling nemen. U kunt zich zelf afmelden voor e-mails via de link bovenaan of onderaan de ontvangen e-mail. U kunt uw gegevens ook verwijderen via uw account of via een ondersteuningsverzoek. Meestal is afmelden met één klik voldoende.

Zij kunnen de communicatie intern controleren zodat ze jouw probleem of vraagstuk kunnen oplossen.

Ze waren in staat om alle vragen die we stelden te beantwoorden.

 

Vindazo Betrouwbaar

https://telegra.ph/Vindazo-Betrouwbaar-Review-12-13