BBC kaprijke
Image default
Mode en Kleding

Voor elke gelegenheid een handtas

De stijl van de handtas die je kiest is echt gebaseerd op hoe je de tas denkt te gaan gebruiken en wat je prettig vindt om te dragen. De meest voorkomende soort tas waar vrouwen naar neigen is de draagtas, vooral omdat ze de perfecte maat heeft voor veelvuldig gebruik, uiterst praktisch is, en superveelzijdig.

Voor wie liever iets kleiner heeft, en gemakkelijker rond te dragen, moet een cross-body of schoudertas volstaan. Veel ontwerpers hebben deze handtassen zo gemaakt dat er extra riemen aan kunnen, waardoor een schoudertas in een handtas veranderd kan worden.

Een clutch is het meest geschikt voor die gelegenheden waarbij je alleen een kleine tas nodig hebt voor het hoognodige, zoals bij een diner of een banket. De rugzak is een perfecte keuze voor reizen en verkenningstochten.

Als je van plan bent je tas dagelijks te gebruiken, is de tote veruit een van de meest praktische opties. Dankzij de gezonde afmetingen past in de meeste vrouwen alles wat ze nodig hebben in hun totas en wie kleine kinderen heeft, heeft nog meer reden tot feestvieren omdat ze vaak ook als luier- en flessentas dienen.

Aan de andere kant, als je op zoek bent naar een tas die alleen bij gelegenheid gebruikt zal worden, kun je beter op zoek gaan naar een meer unieke handtas, zoals de Celine Phantom. Deze klassieke, maar opvallende, stijl is perfect voor de momenten waarop je iets bijzonders wilt presenteren, maar toch blijft ze praktisch bruikbaar.