BBC kaprijke
Image default
Mode en Kleding

Spullen niet kwijtraken in je tas

Spullen niet kwijtraken in je tas

Je spullen kwijtraken is ontzettend vervelend. Helemaal als je weet dat ze in je tas zouden moeten zitten. Uiteindelijk vind je de spullen wel, maar dit maakt het soms wel lastig om snel iets te doen. Je tas kan al snel een rommeltje worden wanneer je op zoek bent naar iets. Het is dan ook beter om je spullen niet kwijt te raken in je tas. Gelukkig zijn daar verschillende oplossingen voor mogelijk. 

Een rugzak met veel vakken

Als er iets echt handig is, is het een rugzak. Een rugzak kan namelijk een hele hoop verschillende vakken hebben. Het mooie aan een rugzak is dat hij een goede vorm heeft om veel in kwijt te kunnen. Je tas is dan een stuk netter. Je kan voor jezelf gaan bepalen waar je precies welke spullen in zal stoppen. Dit kan per persoon verschillen. Zo kun je de sleutels in een voorvakje doen en je bidon in een zijvak. 

Het makkelijkste is om vaste plaatsen voor je spullen aan te houden. Dan weet je zeker dat je de spullen op tijd terug vind. Dan hoef je niets meer kwijt te gaan raken in je tas. Er zijn verschillende soorten rugzakken die veel vakken hebben. Je kan bijvoorbeeld een Castelijn & Beerens rugzak kopen en daar mee aan de slag gaan. 

Meerdere tasjes in een tas

Wanneer je een grote rugzak hebt gekocht, maar je nog steeds te chaotisch bent, zijn er nog andere oplossingen. Je kan ervoor kiezen om meerdere tasjes in je eigen tas te stoppen. Zo is een rugzak kind geschikt om in een grote rugzak te doen. Je kan uiteraard ook kiezen voor verschillende etuis om in je rugzak te doen. Je kan dan een etui kiezen waar je iets in wilt gaan bewaren. Dan weet je de spullen direct weer te vinden. 

Naast een etui zijn make-up-tasjes erg geschikt om voor dit soort dingen te gebruiken. Je kan ze vol stoppen met de spullen die je snel zal moeten vinden. Je kan dan het make-uptasje pakken en op die manier heb je direct al je spullen voor elkaar. Dit is een erg groot voordeel als je iets nodig hebt en je het snel moet zien te vinden. 

Ruim je tas op

Je kunt oneindig veel verschillende dingen in je tas bewaren. Zo kun je een leren portemonnee heren in je tas hebben. Een portemonnee is nog wel handig om te hebben, maar veel wat in je tas zit waarschijnlijk niet. Het is handiger om je tas een keer uit te ruimen. Op die manier kom je er achter hoeveel onnodige spullen je eigenlijk in je tas hebt zitten. Deze spullen kun je allemaal uit je tas halen. 

Als je de spullen uit je tas hebt gehaald, zal je direct merken dat je al een stuk makkelijker al je spullen kunt terug vinden. Je hoeft dan niet de hele tijd door zoveel verschillende spullen te gaan zoeken naar iets wat je dan niet meer makkelijk kan gaan vinden. Alle spullen kun je dan makkelijk pakken en je tas is een heel stuk netter.