BBC kaprijke
Image default
Bedrijven

Waarom ook u in vastgoed kunt beleggen

Investeren in vastgoed: het ligt misschien niet zo voor de hand, maar het is een bewezen effectieve manier om vermogen in te zetten en op de lange termijn rendement te behalen. In vastgoed beleggen kan op verschillende manieren. Voor het opbouwen van rendement is huur verreweg de meest effectieve methode. Door middel van huur bouwt u een passief inkomen op. U hoeft niets te doen om dit te verkrijgen. U bouwt een passief en tweede inkomen op door bijvoorbeeld in een recreatiewoning te investeren – tegenwoordig is dit een trend.

Investeren in vastgoed is het antwoord voor uw spaargeld

We hoeven het u vast niet te vertellen, maar de spaarrente bij de bank is op het moment lager dan ooit. Door geld op de bank te houden, schiet u helemaal niets op. Rekent u de inflatie mee en de eventuele rente die soms al voor grote spaarbedragen wordt gevraagd? Dan wordt uw geld minder waard. Tijd dus om in actie te komen en te starten met investeren in vastgoed!

Is vastgoed beleggen iets voor u?

Investeren in vastgoed is voor verrassend veel mensen dé aangewezen methode om hun vermogen in te zetten. Waarom? In vastgoed beleggen is aanzienlijk makkelijker dan beleggen op de beurs, veel voorspelbaarder en daarmee een stuk veiliger. Wie investeert in vastgoed, heeft zo goed als zeker winst, zolang er maar huurders te vinden zijn. Gezien de huidige woningmarkt, hoeft het vinden van huurders geen probleem te zijn. Men zal altijd behoefte hebben aan vastgoed.

 

Investeren in vastgoed bij de beste partij

Wie is de beste partij voor in vastgoed beleggen? Veel hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. Maar als u in vastgoed wil beleggen, is Center Parcs Vastgoed een fantastische keuze. Hier kunt u begeleid beleggen in tastbare toeristische accommodaties verspreid over heel Europa. U profiteert van de beste vakkennis op het gebied van recreatief vastgoed en toeristisch management. U huurt voor een periode van 15 jaar, waarin u bijna gegarandeerd huurinkomsten heeft, zonder zorg van onderhoud of beheer.