BBC kaprijke
Image default
Verbouwen

Zorg voor een feilloze afwerking en werk met polyester plamuur

Voor meerdere werkzaamheden is het fijn om met plamuur te werken. Dit materiaal is namelijk inzetbaar voor meerdere toepassingen en zorgt voor een oplossing op maat. Het is dan net zo fijn om te werken met kwalitatief hoogwaardige plamuur. Bij Vosschemie Benelux bieden ze hiervoor polyester plamuur aan. Dit middel kun je bijvoorbeeld gebruiken voor het afwerken van metaal aan een auto of een boot boven de waterlijn. Het materiaal droogt snel en kan aangepast worden aan elke specifieke taak. Daarbij is het makkelijk te gebruiken voor zowel de professionele klusser als de onervaren doe-het-zelver. Voor afwerking of ter opvulling van gaten zul je geen beter middel vinden dan polyester plamuur.

De veelzijdigheid van dit voortreffelijke materiaal

Wil je een keurige afwerking verzorgen? Dan kan dat door de fijne schuurbaarheid van het polyester plamuur. Zitten er gaten in het beton of wil je een stukje houtrot behandelen? Met dit materiaal kun je oneffenheden tot maximum 5 mm eenvoudig opvullen. Daarbij kun je snel aan de slag gaan door gebruik te maken van een verfpistool. Zo dien je het product heel gemakkelijk toe en behoud je de controle over de plaatsing. Binnen 30 minuten is het product uitgehard en kun je weer snel verder werken aan volgende lagen of werkzaamheden. Nadien kun je gemakkelijk schuren of de plaatsing van het plamuur bijwerken met een scherp mes.

Bestel vandaag jouw materiaal nog online

Polyester plamuur van Vosschemie Benelux is inzetbaar op vele vlakken en voor vele projecten of werkzaamheden. Het bestaat dan ook in verschillende varianten. Als je niet weet welke nu het beste past bij jouw taak, dan kun je altijd contact opnemen met de medewerkers van Vosschemie Benelux. Zij staan voor je klaar met advies op maat en verwijzen je door naar de beste producten voor jou. Deze betrokken dienstverlening zorgt al jaren voor tevreden klanten die altijd terugkomen.

https://www.vosschemie-benelux.com/nl/