BBC kaprijke
Image default
Aanbiedingen

De juiste onderdelen en accessoires voor al uw apparaten bij Fixpart

 

Verdorie, weer is een van je technische apparaten kapot. Nu rijst de vraag of je opnieuw een nieuw toestel moet kopen, wat ook geld kost en eigenlijk was het oude toestel nog niet zo oud. Dan biedt Fixpart de oplossing: Want hier kunt u passende onderdelen kopen voor al uw apparaten van verschillende merken. Van broodbakmachines en eierkokers, strijkijzers, haardrogers en afzuigkappen, tot mobiele telefoons, e-readers en printers – de keuze is aanzienlijk. Wacht dus niet langer en ontdek welk vervangingsonderdeel u nodig hebt om uw producten snel weer naar behoren te laten werken.

Waarom uw producten repareren?

Zeker, u bespaart geld door producten te repareren in plaats van ze te vervangen. Maar u draagt ook bij aan duurzaamheid, want door uw apparaten te repareren voorkomt u dat u ze in de prullenbak gooit. Door dat te doen, bevordert u een beter milieu. Door uw vervangingsonderdelen via Fixpart te bestellen, draagt u verder bij aan een groenere toekomst, aangezien Fixpart duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Zij werken bijvoorbeeld samen met “Natuur & Milieu”, dat u helpt te beslissen of het nog de moeite waard is uw product te repareren of dat het nu echt troep is en u beter een nieuw kunt vinden.

Bovendien zal Fixpart een boom planten na een bepaald aantal ontvangen bestellingen, zodat u bijdraagt aan een groener milieu. De restauratie van uw kapotte toestellen levert u persoonlijk, maar ook uw buurt, dus veel voordelen op.

Hoe werkt het?

Tegenwoordig maken de vele apparaten ons dagelijks leven gemakkelijker, maar ze zijn niet voor altijd ongecompliceerd in het gebruik. Daarom verkoopt Fixpart vervangingsonderdelen voor een breed scala aan apparaten, zodat de levensduur van uw apparaten wordt verlengd. U gaat gewoon naar de website, selecteert uw apparaat en het merk en typenummer ervan, en de verschillende reserveonderdelen worden weergegeven. U kiest het juiste onderdeel en als het momenteel op voorraad is, wordt uw product binnen 1-3 werkdagen bij u thuis afgeleverd. Fixpart staat voor een uitgekiende klantenservice en producten van hoge kwaliteit.

 

https://fixpart.be/nl/