BBC kaprijke
Image default
Business

Een jubileum om nooit te vergeten

Nederlanders zijn grote enthousiastelingen als het gaat om verjaardagen. Het uitpakken van cadeaus, het automatisch vormen van een kring door de gasten en het eten van taartjes; wie wilt dat nou niet? Om dit ultieme geluk vaker te mogen ervaren, vieren bedrijven ook al te graag hun ‘verjaardag’.

Elk bedrijf heeft een betreffende datum waarop het bedrijf van start is gegaan. Met een zogenaamd ‘jubileum’ viert het bedrijf de geschiedenis en maakt het tegelijkertijd mogelijk het contact met de medewerkers en klanten te versterken.

Waarom altijd eentonig?

Een jubileum vindt vaak genoeg plaats in een zaaltje waar door de dag heen enige toespraken worden gehouden onder het genot van een alcoholische versnapering. Helaas zal, wellicht mede door de alcoholische dranken, er bij de bezoekers weinig blijven hangen van de saaie bijeenkomst. Een toespraak wordt enkel gehouden om het zakelijke imago hoog te houden. Of de lange speech blijft hangen bij de luisteraars is een andere vraag.

Een jubileum om nooit te vergeten

Waarom leggen we ons allen zo gemakkelijk neer bij deze eentonige jubileums. Laten we als bedrijven eens een jubileum neerzetten waardoor de medewerkers écht met een lach op hun gezicht te locatie verlaten. Een jubileum waar geen dans te gek is en geen uitspraak te saai. Waar gelachen wordt tot in de late uren. Laten we eens uit de gewoontes stappen en er een knallend feest van maken.

Dansjes, drankjes, dj, wat nog meer?

Uiteraard is een jubileum of personeelsfeest niets zonder de gasten. Als bedrijf heb je wellicht niet voldoende gasten om de zaal te vullen bij enkel de medewerkers uit te nodigen. Zoals eerder aangegeven: Nederlanders houden van feestjes, vooral als de toegang gratis is. Om meer gasten te ontvangen en mogelijk het bedrijf onder de mensen te brengen, is het een ideaal moment om de deuren wagenwijd open te houden voor geïnteresseerden.

Verder is een dj inhuren nooit een slecht idee. Bij een feestje is de muziek vrijwel het belangrijkste van het evenement. Laat de dj de meest geweldige hits draaien om de gasten van hun stoel te krijgen. Laat gedurende het evenement af en toe een hapje langs de bezoekers gaan om de sfeer erin te houden. Verder zijn de meeste zaaltjes voorzien van een bar, waardoor de gasten zelf de mogelijkheid hebben om een drankje te halen. Heb jij er ook al zo’n zin in?

https://www.artisticproductions.nl/