BBC kaprijke
Image default
Hobby en vrije tijd

Een uitdagend escape game vind je in deze escape room

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor met vrienden of familie? Wil je eens iets anders doen dan naar de bioscoop gaan, bowlen of op restaurant gaan eten? Kies dan voor een uitdagende activiteit vol puzzels en mysteries. Kortom, kies voor een escape game van De Gouden Kooi in Mechelen! Een escape game, beter bekend als een escape room, biedt een leuke groepsactiviteit waarin jij en je gezelschap worden opgesloten in een kamer. Het doel: binnen de opgegeven tijd ontsnappen. Om hierin te slagen moet je verschillende puzzels en raadsels oplossen die leiden tot tips over hoe te ontsnappen. Ben jij klaar voor de uitdaging? Lees dan zeker verder en ontdek welke escape game jou het meeste aanspreekt!

Welke escape game kies jij?

De Gouden Kooi biedt verschillende escape games en rooms aan. Elk spel heeft een uniek thema en origineel verhaal, dat is bedacht door dit bedrijf. Ook als je elders al een escape game hebt gespeeld, vind je hier dus nog steeds een uitdaging. Voor een toffe escape game met je familie of vrienden heb je de keuze uit vier verschillende verhaallijnen. Wil jij als detective het raadsel van de verdwenen tieners oplossen? Of speel je liever de slechterik die onopgemerkt een grote schat probeert de stelen? Of waan jij jezelf als een schattenjager op zoek naar de mythische Mayaschat in de jungle? Als laatste kan je ook kiezen voor een mysterie in de ruimte: waar ben je, waarom werd alles plots zwart en hoe geraak je weer veilig thuis? Je bepaalt helemaal zelf welke escape game jij en je groep spelen.

Boek jouw escape avontuur eenvoudig online

Wil jij een escape game spelen met je vrienden of familie? Dan kan je het spel van jouw voorkeur eenvoudig online boeken. Geef aan op welk moment je wilt komen, en welk escape game je wilt spelen en De Gouden Kooi reserveert deze voor jullie. Ook bedrijven zijn welkom in de escape rooms van het bedrijf voor een uitdagende teambuilding. Ongeacht in wel gezelschap je komt, je bent verzekerd van een leuke tijd. De Gouden Kooi heeft niet voor niets een Certificate of Excellence gekregen van TripAdvisor.

https://degoudenkooi.be/