BBC kaprijke
Image default
Woningen

Geniet van de expertise van een vastgoedstylist

Het interieur van uw woning of appartement zo aantrekkelijk mogelijk maken, het is vaak een vak apart wanneer u een pand wil verkopen. Zeker wanneer u alle meubels en decoratiestukken al heeft verhuisd naar uw nieuwe vastgoed is het vaak moeilijk om een goede eerste indruk op te wekken. De kans vergroten dat bezoekers een bod willen doen? Reken dan met volle vertrouwen op de aanpak van een vastgoedstylist van professioneel bedrijf IntraStijl om uw pand in de kijker te zetten.

U kiest zelf de samenwerking

Het grote voordeel van IntraStijl is dat u helemaal zelf de samenwerking met de vastgoedstylist bepaalt. Enkel nood aan handige interieurtips om in de praktijk om te zetten? Dan overloopt u samen met de medewerker ruimte per ruimte om de opties te bespreken, daarna kunt u moeiteloos zelf aan de slag. Voor wie toch liever meer haalt uit een samenwerking heeft de vastgoedstylist natuurlijk een aanpak op maat. U kan (kartonnen) meubelen huren voor een periode naar keuze. De creativiteit van de vastgoedstylist en uw persoonlijke smaak zijn hierbij de belangrijkste factoren. Zij zorgen voor de complete verhuurdienst, inclusief betrouwbare verzekering van de inboedel. Prachtige foto’s, enthousiaste bezoekers en een vlotte verkoop van uw vastgoed, daar kan u op rekenen.

Neem contact op voor een offerte of advies op maat

Met de ervaring en professionele werkwijze van IntraStijl is het pand dat u wil verkopen in goede handen. Een vastgoedstylist zorgt ervoor dat bezoekers sneller gaan nadenken over een potentieel bod. Uw hele pand visueel sterker maken of slechts nood aan praktisch advies? Het bedrijf staat klaar met een antwoord op al uw vragen rond de verhuur van prachtige meubelen en decoratie naar wens. Neem contact op per mail of via telefoon, zij gaan meteen aan de slag om u de best mogelijke service aan te bieden.  

https://www.intrastijl.be/