BBC kaprijke
Image default
Eten en drinken

Gezonde oplossingen op maat met automatencatering van Foods4U

Uw werknemers een duwtje in de rug geven om een gezond eetpatroon te ontwikkelen én vol te houden? Dan is automatencatering van Foods4U exact wat uw bedrijf zoekt. Frisdranken, snoeprepen en zakjes chips dragen niet meteen bij tot de motivatie en productiviteit van uw team. Seizoensgebonden fruit en groenten daarentegen! Lees hieronder verder en ontdek de voordelen van automatencatering.

Voor elke werknemer wat wils met automatencatering

Foods4U heeft voor elke werknemer iets in het aanbod dat hij/zij met plezier zal willen eten of drinken. Gezonde, verse voeding boordevol nutriënten staan dagelijks op het menu via automatencatering. Broodjes met knapperige groentjes, opwarmbare maaltijden, frisse sapjes, biologische chocolade, noten of gedroogd fruit… Iedereen op de werkvloer vindt iets naar smaak in de slimme automaat. Het uitlopen van een meeting of workshop is geen geldig excuus meer om ongezond te eten of drinken. Niet alleen gezonder, maar ook bewuster eten? De fairtrade producten (notenrepen en sapjes bijvoorbeeld) van Foods4U maken het verschil in automatencatering.

Zo gaat automatencatering in zijn werk

Ook wij zijn voorstander van gezond genieten zonder poespas. Via een geprogrammeerde chipkaart kunnen uw werknemers snel een keuze maken. Het voorziene saldo opgebruikt? Dan kan u in enkele stappen het saldo van uw kaart verhogen. Zo geniet u op elk moment van de dag van automatencatering! Wist u dat automatencatering fiscaal aftrekbaar is voor alle bedrijven? Nog een reden dus om een gezonde levensstijl te promoten op de werkvloer!

Contacteer Foods4U en geniet van de voordelen

Maak de stap om een gezond eetpatroon tijdens de werkuren een stuk toegankelijker te maken. De dag goed beginnen met een lekker kopje koffie? Ook daar kan Foods4U u mee helpen. Vul meteen het online contactformulier in en ontdek de verschillende oplossingen op maat van automatencatering. Natuurlijk kan u ook even telefonisch contact opnemen, de professionals achter het cateringbedrijf hebben een antwoord op al uw vragen.