BBC kaprijke
Image default
Kinderen

Online de schattigste geboortekaartjes bestellen

Zoek je een bedrijf waarbij je online geboortekaartjes kunt bestellen? Bezoek dan eens de webshop van Hierbenik. Hier vind je allerlei schattige en grappige designs, dus er zit zeker een kaartje tussen dat bij jou en je baby past. Daarnaast biedt dit bedrijf je de mogelijkheid om een geboortekaartje te laten ontwerpen. Dan heb je een speciaal kaartje om de geboorte van jouw kleintje aan te kondigen. Zo laat je op jouw manier aan je vrienden, familie en kennissen weten dat je gezin is uitgebreid.

Kies een kaartje uit de collectie of laat er een op maat maken

Van schattige kaartjes met dieren tot retro geboortekaartjes met een landschap of andere afbeelding: je vindt het online bij Hierbenik. Is er een kaartje dat je aanspreekt, maar zou je hier graag een kleine aanpassing aan doen? Ook dat is bij dit bedrijf mogelijk. Natuurlijk moet je de geboortekaartjes wel op tijd online bestellen, zeker wanneer deze op maat gemaakt moeten worden. Daarom is het verstandig om minimaal twee maanden van tevoren je wensen aan dit bedrijf door te geven. Dan hebben ze voldoende tijd om een geboortekaartje te maken dat aan al jouw wensen voldoet en kunnen er eventueel nog kleine aanpassingen gemaakt worden.

Geboortekaartjes volledig laten drukken of de laatste details zelf stempelen

Wil je de geboortekaartjes laten drukken voordat de kleine geboren is, zodat je ze zeker te weten op tijd in huis hebt? Ook dat is bij dit bedrijf mogelijk. Je kunt dan de laatste details zoals het geboortegewicht en de lengte zelf in de kaart stempelen. Op die manier voorkom je een hoop stress en weet je zeker dat de kaartjes op tijd aankomen. Wil je liever dat alles gedrukt is? Geef dan zo snel mogelijk na de geboorte de laatste details door. Dan worden je kaartjes gedrukt en spoedig naar de geadresseerden verstuurd.

https://www.hierbenik.be/