BBC kaprijke
Image default
Business

Tijd voor je interieur

We zitten op het moment natuurlijk allemaal heel veel binnen. Waar we normaal wel 10 uur per dag van huis kunnen zijn, namelijk op het werk, op de sportclub en in de supermarkt bijvoorbeeld, besteden we nu gemiddeld zo’n 23 uur per dag binnen. Dat is een flink verschil. We worden er een beetje rusteloos van, willen iets te doen hebben en krijgen misschien ook langzaamaan genoeg van het interieur van het huis waar we zoveel uur per dag in door moeten brengen. Want als je zolang in dezelfde ruimte zit, gaan kleine dingen je steeds meer opvallen. Op een gegeven moment word je er misschien wel zo gek van, dat je iets eraan moet veranderen. Gelukkig heb je daar nu dan ook meer dan genoeg tijd voor.

Ga meteen aan de slag! Koop bijvoorbeeld wat leerverf. Dit kan in de winkel in de buurt, als die open is. Maar als je liever besmettingsrisico zoveel mogelijk vermijdt en dus liever binnenblijft, kun je beter online de verf kopen. Wanneer je het dan in ontvang kunt nemen, kun je meteen beginnen. Ga lekker die wat verouderde bank verven, zodat het direct weer zo goed als nieuw is. Bijkomend voordeel is dat je zolang de bank droogt, gedwongen bent er niet op te zitten. Zo word je letterlijk gedwongen om iets actief te doen (of om op de grond te gaan zitten, dat kan natuurlijk ook).

Ook kun je bijvoorbeeld stofjes kopen, om je eigen kussens mee te maken. Dat soort kleine dingen zijn leuk en makkelijk om te doen, en kunnen meteen de uitstraling van je interieur helemaal veranderen. Zo zijn er veel verschillende manieren om je tijd in de quarantaine goed te kunnen gebruiken, zodat de tijd wat sneller gaat en je straks er als een nieuw mens weer uitkomt.

https://www.leerverfshop.nl/