BBC kaprijke
Particuliere dienstverlening

Ga voor ambachtelijk vakwerk als u langs komt bij een stomerij in Bussum

Altijd genieten van nette kledij, doet u als u langs komt bij een professionele stomerij in Bussum. Bij Schoonmakerij Boerhout/De Weert profiteert u van de best mogelijke service voor al uw kleding. Al uw kledingstukken worden gereinigd met de hulp van de beste machines. Daarnaast bent u ook van harte welkom met al uw beddengoed en ander textiel. Bovendien is deze stomerij ook op zaterdagvoormiddag geopend. Daarbij betaalt u altijd een scherpe prijs voor de stomerij. Wilt u ook genieten van de geur van frisgewassen wasgoed? Kom dan snel langs met uw artikelen en u ontvangt alles in enkele werkdagen terug.

Laat de beste schoenen op maat maken bij een stomerij in Bussum

Gaat u binnenkort trouwen of heeft u een belangrijke afspraak? Dan wilt u perfect voor de dag komen! Heeft u er daarom al over nagedacht om schoenen op maat te laten maken? Kom daarom langs bij Schoenmakerij Boerhout/De Weert. Hier leveren ze echt werk op maat, zodat u geniet van schoenen die perfect aansluiten op uw voeten. In het aanbod vindt u merken zoals Ambiorix en Greve. Daarbij is het ook mogelijk om steunzolen op maat te laten maken. Denk hierbij aan correctiezolen of proprioceptieve zolen. Zo gaat u zorgeloos op stap. Kom snel naar deze specialist en ontdek de schoenen van uw dromen.

Repareer uw schoenen bij een stomerij in Bussum met een uitgebreide dienstverlening

Is de zool van uw schoen dringend aan vervanging toe? Dan hoeft u niet meteen nieuwe schoenen te kopen, maar kan u langskomen bij Schoenmakerij Boerhout/De Weert. Deze specialist repareert al uw schoenen op ambachtelijke wijze en staat bekend om zijn reparaties voor golfschoenen en rijlaarzen. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor reparaties van pumps. Zo gaan uw schoenen nog langer mee en bewaart u de karakteristieken van uw topschoenen. Bovendien kunt u ook in de winter bij deze specialist terecht voor het slijpen van uw schaatsen. Hopelijk wordt het een stevige winter!